Je hebt nog niet gereageerd op het forum.

Hier komen de laatste 3 forum topics te staan
waarop je hebt gereageerd.
+ voeg shout toe
Cool.dus.niet
Ik geef random sets weg, want vp bday!
0 | 0 | 0 | 0
0%
Welkom bij Virtual Popstar!

Nog geen lid? Klik hier om een gratis account aan te maken en ik leg je uit hoe jij je eerste fans en popdollars verdient.
> Sluiten
Helper
12 van de 24 sterren behaald.
Profiel
Unbeatable
avatar

Blog

Hieronder vind je de laatst geplaatste blogs van deze speler. Je kunt op de blog pagina reacties plaatsen.
TitelReactiesDatum
Blog #1202-01-2013 22:00

 MeldenBlog #1

Hoi lieve bloglezers en welkom bij mijn eerste blog! Hier wil ik een beetje uitleggen wat ik zoal op Virtual popstar doe. Ik hoop dat jullie mijn blog gaan volgen! :-)

Ik speelde vp al een hele tijd geleden op het poppetje ALLYOUHAVEISYOURSOUL, waar ik ook in het nieuwsteam mee zat. Nadat ik niet meer in het nieuwsteam zat, had ik zoiets van: wat doe ik hier nog? Toen ben ik gestopt en nu ben ik weer terug! Ik misde te site toch wel, en wilde weer beginnen, dus vandaar die account.

Ik maak hier op vp graag profielen. Ik heb hievoor nog geen opdrachtjes gekregen, dus het lijkt me leuk om een opdracht van iemand binnen te krijgen. Je hoeft alleen maar te mailen, te bieden en ik ga voor je aan de slag! Als dit een keer niet meteen kan, dan sla ik je op in mijn blog en zal ik dit maken wanneer ik een moment heb om er mee aan de slag te gaan. Dit kan soms een week duren, dus geduld is een schone zaak! Ik maak hiernaast ook forumplaatjes, dus ook daarmee kun je naar me toe komen! :-).

Vriendenverzoeken accepteer ik altijd. Voor BFF's wil ik nog wel mailen. Ik wil natuurlijk wel een 'bestie' waar ik ook goed mee op kan schieten en waar ik ook veel mee praat. Anders heb ik daar ook niet veel aan.

Ik hoop dat jullie nu een beetje meer weten en dat jullie me volgen voor meer updates ivm profielen, plaatjes, mijzelf etc etc!


Reactie plaatsen

Om te kunnen reageren op een blog moet je niveau minimaal Internationale ster zijn. Lees hier hoe je meer fans verdient.
Melden | Citeer
RijmGirl schreef op 03-01 11:16:
RijmGirl schreef:
Niceah! mij lijkt een plaatje ook best geinig :$ maar daarvoor mail ik wel een keertje ;P
Melden | Citeer
Unbeatable schreef op 02-01 22:06:
Unbeatable schreef:
Frozen schreef:
Ik wil graag een profiel. En een blog plaatje. Maar anders mail je me maar!

Ik zou het fijner vinden als je mij even zou mailen met alles wat je graag erbij zou willen! :-)