Je hebt nog niet gereageerd op het forum.

Hier komen de laatste 3 forum topics te staan
waarop je hebt gereageerd.
+ voeg shout toe
Cool.dus.niet
Ik geef random sets weg, want vp bday!
0 | 0 | 0 | 0
0%
Welkom bij Virtual Popstar!

Nog geen lid? Klik hier om een gratis account aan te maken en ik leg je uit hoe jij je eerste fans en popdollars verdient.
> Sluiten
Helper
15 van de 24 sterren behaald.
Profiel
Lacrima
avatar

Blog

Hieronder vind je de laatst geplaatste blogs van deze speler. Je kunt op de blog pagina reacties plaatsen.
TitelReactiesDatum
Beautypost? 028-12-2013 03:00
Even voorstellen. 028-12-2013 02:38
Poll: Wisten jullie al van deze beauty trics?
Om te kunnen reageren op een poll moet je niveau minimaal Internationale ster zijn. Lees hier hoe je meer fans verdient.

 MeldenBeautypost?

Vandaag een blogpost over make-up tips die jij misschien nog niet wist. Dus geen tips van gebruik een basecoat voor het verkleuren van je nagels of andere tips die je al wist en algemeen bekend zijn, maar vandaag graaf ik diep in mijn geheugen en deel een paar handige tips uit die jullie misschien nog niet wisten maar wel heel erg handig zijn! Benieuwd naar de tips? Lees dan zeker eventjes verder, ik weet zeker dat er hele handige tussen zitten!

 

Gezicht

Zelfbruiner op je gezicht is een beetje een risico factor, gebruik van te voren een lekkere dikke gezichtscrème en gebruik daarna een zelfbruiner. Zo maak je de kans op vlekken echt een stuk minder.

Last van zwarte randen onder je ogen van de mascara? Breng dan een laagje poeder aan onder je ogen, je zult zien dat je er dan geen last meer van hebt.

Lippen

Last van ongewenste restjes lipstick op je tanden? Steek dan eventjes een vinger in je mond en tuit je lippen, trek nu voorzichtig je vinger uit je mond en de overtollige restjes die anders op je tanden gaan zitten, zitten nu op je vinger.

Weet jij waar je het beste de kleur lipstick kan testen? Je kan het natuurlijk op je lippen doen, maar dat is niet zo hygiënisch in de winkel. Daarom is de beste plek om lipstick of lipgloss te testen op je vingertoppen, de kleur van je vingertoppen ligt het dichtst bij je lippen.

Wil je volume op je lippen hebben? Werk dan met twee kleur, doe de donkerste kleur aan de buitenkant en breng de lichtste kleur in het midden van je lippen aan.

Ogen

Mascara perongelijk een beetje te dik aangebracht of heb je last van ongewenste klontjes? Dip dan een wattenstaafje even in je make-up remover en haal voorzichtig met het wattenstaafje de klontjes er tussen uit!

Lastig om een richtlijn aan te houden met het epileren van je wenkbrauwen? Kleur met een wit potloodje je gewenste vorm en alle haartje die daar buiten vallen kan je weghalen!

Je favoriete mascara bijna op? Leg hem eventjes in het hete water en je kan er weer genoeg uithalen. Door het hete water wordt de mascara zacht en kan je hem weer makkelijk gebruiken.

Een perfecte winged eyeliner aanbrengen is moeilijk en word vaak verkeerd gedaan. Wat je het eerst moet doen is in je ‘uiterste v’ een lijntje omhoog trekken en dan in de binnenste ooghoek een strakke lijn naar de andere lijn trekken, daarna kan je hem mooi inkleuren.                        

heb je wallen? Gebruik dan natuurlijk concleaner, maar kies er eentje die één á twee tinten lichter is dan je oorspronkelijke huidskleur. Doe er dan een klein veegje bruin getinte blush overheen. Hierdoor lijken je ogen groter, en heb je een natuurlijkere glans :) 

Nagels

Geen tijd om je nagels te laten drogen en geen snel drogende producten bij je en moet je toch echt weg? Hou je vingers dan eventjes in de vriezer, de reactie van de kou op de nagellak zorgt ervoor dat het snel uithard!

Heb je een deuk in je nagellak gekregen tegen het opdrogen? Druk dan je nagel dan eventjes tegen je tong aan en laat hem er langzaam vanaf glijden en weg is je deuk! (deze gebruik ik echt altijd)

Kan je niet goed de vorm van je nagels zien met het vijlen? Lak ze dan helemaal zwart, zo kan je goed de huidige vorm van je nagels zien en ze op de juiste manier vijlen.

Wil je je nagels toch knippen maar spijten ze snel? Leg je nagels dan eerst in een warm nagelbadje zodat ze lekker zacht zijn, dan splijten ze minder snel.

Hebben jullie nog handige tips die haast niemand weet of echt heel handig zijn? Laat een berichtje achter! 


Liefs, Destiny. 


Reactie plaatsen

Om te kunnen reageren op een blog moet je niveau minimaal Internationale ster zijn. Lees hier hoe je meer fans verdient.