Je hebt nog niet gereageerd op het forum.

Hier komen de laatste 3 forum topics te staan
waarop je hebt gereageerd.
+ voeg shout toe
Cool.dus.niet
Ik geef random sets weg, want vp bday!
0 | 0 | 0 | 0
0%
Welkom bij Virtual Popstar!

Nog geen lid? Klik hier om een gratis account aan te maken en ik leg je uit hoe jij je eerste fans en popdollars verdient.
> Sluiten
Helper
16 van de 24 sterren behaald.
Profiel
Tani
avatar

Blog

Hieronder vind je de laatst geplaatste blogs van deze speler. Je kunt op de blog pagina reacties plaatsen.
TitelReactiesDatum
Schoolstress.208-01-2014 20:15
Zelfmoordneigingen/Zelfbeschadiging406-01-2014 19:46

 MeldenZelfmoordneigingen/Zelfbeschadiging
 




Wat houd zelfmoord/zelfbeschadiging in?
Ik begin met zelfmoord|| Het klinkt heel heftig, en dat is inderdaad waar. Zelfmoord komt het meeste voor bij tieners tussen de 13 en 18 jaar. Of bij volwassen mensen met een alcoholisch of drugsprobleem. Ik ga het hier alleen hebben over de gevallen bij tieners aangezien ik denk dat dat jullie meer aangaat! De meest voorkomende reden van zelfmoord is tieners die het leven niet meer zo zien zitten. Ze worden bijvoorbeeld gepest, getreiterd of in de ergste gevallen bedreigd. Ze voelen zich depressief en vinden niks meer leuk.
Maar wat is nou zelfbeschadiging?|| Dat betekend bijvoorbeeld dat jongens/meisjes zichzelf met opzet (expres) bezeren. Dit komt het meeste voor in de vorm van "snijden" dit gaat niet alleen met mesjes, dit gaat met alles waar een scherpe rand aanzit. Nu hoor ik je al denken: waarom zou je zoiets doen. Maar voor die mensen is het heel begrijpelijk. Ze worden meestal gepest of zijn onzeker. Als ze snijden voelen ze door het bloed alle ellende uit hun lichaam stromen. Sommige doen het om littekens te veroorzaken. Zo kan iedereen zien dat ze iets doormaken. Dit is absoluut NIET de oplossing!
 




Ik kan het niet alleen! Natuurlijk kan jij het niet alleen. Er zijn altijd mensen met wie je kan praten. Als je dit liever wil met iemand die er verstand van heeft en geen familie is kun je terecht bij een psycholoog. Als het heel heftig met je is kun je naar een therapie óf je word doorgestuurd naar een psychiater die jou medicijnen kan geven.

Als je vragen hebt mag je me altijd mailen of onderin een reactie plaatsen.
Liefst, Vexatious.
 


De meest gestelde vraag is: Waarom niet?
Zelfmoord|| Er is altijd een reden om te blijven leven, ookal lijkt het nu niet zo er zijn altijd mensen die om je geven! Als jij dood gaat zullen er mensen hun hele leven verdriet hebben. Is dit echt wat jij wilt? Andere mensen zoveel pijn doen? Er is altijd iemand waarbij je terecht kan: Je ouders, je familie, vrienden, leraren op school. Een tip is: Blijf altijd positief, zie van alles het positieve in als dat mogelijk is, er komt heus een tijd waarin jij zal 'shinen.' Je moet alleen nog even doorzetten en dan komt dat vanzelf aanwaaien!
Zelfbeschadiging|| Je doet je lichaam vreselijke dingen aan. Je krijgt grote, witte/rode littekens. En als er een tijd komt dat jij het verleden wil afsluiten zullen de littekens blijven en zul je er elke dag aan herinnerd worden. In een erge vorm kan je lichaam de bacteriën niet aan. Gevolgen hiervan zijn griep, diarree, misselijkheid en in de ergste gevallen flauwvallen en haaruitval. Ja dat klopt, je haar kan gaan uitvallen.
 

Reactie plaatsen

Om te kunnen reageren op een blog moet je niveau minimaal Internationale ster zijn. Lees hier hoe je meer fans verdient.
Melden | Citeer
Tani schreef op 06-01 20:21:
Tani schreef:
Acnologia schreef:

Joline schreef:
Mooi geschreven


dankjewel. <3
Melden | Citeer
Acnologia schreef op 06-01 20:15:
Acnologia schreef:

Joline schreef:
Mooi geschreven

Melden | Citeer
Tani schreef op 06-01 20:08:
Tani schreef:
Joline schreef:
Mooi geschreven

Dankjewel. (l)
Melden | Citeer
Anoniem schreef op 06-01 20:07:
Fuenta schreef:
Mooi geschreven