Je hebt nog niet gereageerd op het forum.

Hier komen de laatste 3 forum topics te staan
waarop je hebt gereageerd.
+ voeg shout toe
Cool.dus.niet
Ik geef random sets weg, want vp bday!
0 | 0 | 0 | 0
0%
Welkom bij Virtual Popstar!

Nog geen lid? Klik hier om een gratis account aan te maken en ik leg je uit hoe jij je eerste fans en popdollars verdient.
> Sluiten
Helper
13 van de 24 sterren behaald.
Profiel
Julia
avatar

Blog

Hieronder vind je de laatst geplaatste blogs van deze speler. Je kunt op de blog pagina reacties plaatsen.
TitelReactiesDatum
BC!1110-02-2014 16:55
Racisme112-01-2014 18:22
Hoe internet is ontstaan111-01-2014 14:33
Chakra's309-01-2014 17:34
Complimenten - DIY 301-11-2013 15:28
Red een egel!226-10-2013 15:28
B U C K E T L I S T2023-10-2013 16:59
Dromen514-10-2013 16:23
Top 6 films!212-10-2013 18:57
Ontwerp #1415-09-2013 12:20

 MeldenChakra's
Hey guys! Ik heb al een hele tijd niet meer geblogd, ik had het super druk met school en zo. Ik kreeg een mailtje of ik weer eens iets wilde schrijven en ik dacht: waarom ook niet?

Deze keer heb ik het over de chakra's! Bijna iedereen kent ze wel, maar wat zijn het nu eigenlijk?

Chakra's zijn de energiecentra's in ons lichaam. Ze komen voor op de zenuwknooppunten in een lichaam. Niet alleen bij mensen, maar ook bij dieren. Denk bijvoorbeeld aan je hart, je hoofd en je onderbuik. 
Chakra's worden veel gebruikt me meditatie. ze onderste chakra's hebben te maken met je instinct en de bovenste met je mentale kant. Deze twee werken met elkaar samen zodat alles in balans is. 

De Wortelchakra laat je weten of jij je thuis voelt in een bepaalde situatie. Als je je op je gemak voelt is de chakra in balans (open). Als de chakra minder actief is (gesloten) voel je je niet op je gemak of ben je nerveus. Als de chakra overactief is (te ver open) hou je niet van verandering en ben je erg gesteld op je veiligheid.

Dit is de Sacraalchakra. Deze staan voor emoties, gevoelens en seksualiteit. Als de Sacraalchakra minder actief is ben je niet erg open en emotioneel (dat is natuurlijk niet erg). Als je geobsedeerd bent met de liefde die je hebt voor anderen is de chakra overactief.

De Navelchakra geeft je het gevoel dat je je gewaardeerd voelt en controle (over jezelf) hebt. Wanneer de chakra minder actief is ben je een beetje verlegen. Als hij te ver open staat kun je arrogant overkomen. Soms zelfs agressief.

Liefde en aardig zijn. Dat is waar het bij de Hartchakra allemaal op draait. Wanneer de Hartchakra minder actief is ben je een beetje afstandelijk. Als de chakra te actief is neem je liefde niet erg serieus.

De Keelchakra staat voor communicatie en zelfexpressie. Dit gaan vooral om praten en daarbij jezelf kunnen laten zien. Wanneer deze chakra minder open is praat je niet erg veel. Als hij juist te ver open is kun je niet goed luisteren en praat je buitengewoon veel. 

De Derde oog-chakra heeft iedereen dagelijks bewust mee te maken. Deze staat namelijk voor inzicht. Als hij in balans is heb je een goede intuïtie en fantaseer je vaak (en dat doet bijna iedereen). Als hij minder actief is denk je vaak voor anderen. Je beoordeelt jezelf teveel door de ogen van anderen heen, terwijl zij misschien heel anders over je denken (als dat zo is: onthoud dan heel goed dat je nooit voor een ander moet denken. Blijf zo dicht mogelijk bij jezelf. :))
Als hij te ver open staat fantaseer je teveel, dit kan gevolgen hebben. Bijvoorbeeld dat je teveel in jezelf gaat zitten en je een beetje voor anderen gaat afsluiten (dat heb ik ook haha).

De Kruinchakra staat voor wijsheid. Als je Kruinchakra minder open staat ben je een moeilijke denker. Je ziet vaak geen oplossingen in problemen en denkt vaak negatief. Als hij te ver open staat denk je meer aan anderen dan aan jezelf. Daardoor ben je snel moe, omdat je je niet meer voldoende op jezelf focust. 

Reactie plaatsen

Om te kunnen reageren op een blog moet je niveau minimaal Internationale ster zijn. Lees hier hoe je meer fans verdient.
Melden | Citeer
Julia schreef op 11-01 13:03:
Julia schreef:
Riraito schreef:
Fck yeah, hij is awesome!

Aw thanks!
Melden | Citeer
Anoniem schreef op 09-01 19:19:
Riraito schreef:
Fck yeah, hij is awesome!
Melden | Citeer
Julia schreef op 09-01 19:17:
Julia schreef:
Claudia schreef:
Ik wist dus amper iets over chakra's

en nu? :p