Je hebt nog niet gereageerd op het forum.

Hier komen de laatste 3 forum topics te staan
waarop je hebt gereageerd.
+ voeg shout toe
Cool.dus.niet
Ik geef random sets weg, want vp bday!
0 | 0 | 0 | 0
0%
Welkom bij Virtual Popstar!

Nog geen lid? Klik hier om een gratis account aan te maken en ik leg je uit hoe jij je eerste fans en popdollars verdient.
> Sluiten
Helper
16 van de 24 sterren behaald.
Profiel
Mevelinke
avatar

Blog

Hieronder vind je de laatst geplaatste blogs van deze speler. Je kunt op de blog pagina reacties plaatsen.
TitelReactiesDatum
gSm vs VP?012-01-2014 00:15

 MeldengSm vs VP?
Hallo jongens en meiden,

Misschien willen jullie me nu al weg hebben vanwege mijn titel, maar ik adviseer jullie toch om wat verder te lezen.

Spelers van beide sites leiden onder de ruzie van gSm vs VP, of heb ik het verkeerd? Ik ban al vrij lang actief op goSupermodel en toen Virtual Popstar kwam, ben ik gelijk een kijkje gaan nemen. Ik weet dus hoe de ruzie is begonnen en ook waar het waarschijnlijk aan ligt.

Ik dacht dat ik voor het eerst over VP hoorde, was in 2012. Ik weet het niet zeker. Op gSm werden er tig topics over jullie site gemaakt. Iedereen werd er langzaam gek van op gSm. Al snel gingen een heleboel mensen VP vergelijken met gSm en werd het een soort strijd. Op gSm reageerde de meeste meiden verontwaardigd dat deze site heel erg leek op gSm, maar dan de lelijke versie. 
Alles zakte vrij snel en op gSm werden er maar zelden topics gemaakt over VP. Totdat... Er een (oud (ik weet het niet zeker of ze weer admin is of niet)) admin een filmpje maakte met iemand erin van gSm. Dit ging helemaal mis.

Wat ik jammer vind is dat een bepaalde groep op VP èn gSm niet normaal tegen elkaar kunnen doen. Dus negeer de negatieviteit wat van gSm komt en reageer er gewoon niet op (of sluit het gewoon). Misschien een rot klus, maar dat doet gSm ook als er topics worden gemaakt over VP.

Groetjes Mevelinke

p.s. Is het volgens jou anders gegaan? Mail me dan hier of op gSm (op gSm heb ik dezelfde naam en ik ben daar meer online).
p.p.s. Het is ook verstandig om niet op gSm te komen om je stemlink te verspreiden, deze mails/topics zijn erg irritant.


Reactie plaatsen

Om te kunnen reageren op een blog moet je niveau minimaal Internationale ster zijn. Lees hier hoe je meer fans verdient.