Je hebt nog niet gereageerd op het forum.

Hier komen de laatste 3 forum topics te staan
waarop je hebt gereageerd.
+ voeg shout toe
Cool.dus.niet
Ik geef random sets weg, want vp bday!
0 | 0 | 0 | 0
0%
Welkom bij Virtual Popstar!

Nog geen lid? Klik hier om een gratis account aan te maken en ik leg je uit hoe jij je eerste fans en popdollars verdient.
> Sluiten
Helper
13 van de 24 sterren behaald.
Profiel
TheTardis
avatar

Blog

Hieronder vind je de laatst geplaatste blogs van deze speler. Je kunt op de blog pagina reacties plaatsen.
TitelReactiesDatum
Luna legt muziek uit - artikel511-02-2014 20:56
BOG artikel TheTardis525-01-2014 19:22

 MeldenBOG artikel TheTardis

Jullie hebben vast allemaal al wel eens gehoord van de kledingstijl Lolita. De Lolita kledingstijl is heel populair in Japan, waar het ook ontstaan is, maar over heel de wereld zijn er mensen, vooral meisjes die zich kleden in de lolita stijl. Er zijn veel verschillende vormen van Lolita, je hebt bijvoorbeeld sweet lolita maar ook gothic lolita. Ik ga je in dit artikel wat meer over de verschillende stijlen vertellen en ik vertel ook een kort stukje over de geschiedenis van lolita. Vertel hieronder in de reacties welk van de stijlen jou het meest aanspreekt en veel leesplezier! Xoxo TheTardis
Zoals ik in het stukje hierboven al gezegd had, er zijn veel verschillende vormen van lolita. Ik ga ze hieronder opnoemen en dan vertel ik er bij wat ze inhouden C:.

Sweet Lolita: Sweet lolita is de meest voorkomende vorm van de lolita stijlen en is heel vrolijk en schattig. De kleuren zijn veel pasteltinten en roze.


Gothic Lolita: Staat bekend om zwarte make-up en kleding. De kleuren zijn vooral donker, maar opzich nogsteeds schattig. 


Alice Lolita: Deze lolita vorm is gebaseerd op het verhaal van Alice in Wonderland. De meisjes die dit dragen gaan verkleed als Alice en hebben accessoires uit het verhaal.


Classic Lolita: Deze vorm is een wat meer volwassen variant, minder felle kleuren, lintjes en strikjes.


Punk Lolita: Bij deze vorm zijn de jurkjes een beetje weg en zijn het vooral rokjes met kniekousen en kleding met ruitjes en plooien.


Guro Lolita: Deze vorm is een beetje een bloederige variant, meisjes zijn helemaal in het wit gekleed en hebben zichzelf besmeerd met 'bloed' en ze hebben verband en pleisters.


Country Lolita: Bij deze vorm worden veel jurkjes met fruit of bloemenprints gedragen. Ook hebben ze er vaak een strohoedje, een mandje en een parasol bij.


Kodona Lolita: Deze lolita vorm is een soort lolita voor jongens maar word ook wel eens door meisjes gedragen. In plaats van jurkjes en rokken worden er broeken en overhemden gedragen, Maar dan nog wel met lolita accessoires.


Dit waren wel de meest voorkomende stijlen, welke vindt jij het leukst? Zet het onder in de reacties!
Oke en dan is het nu tijd voor een beetje geschiedenis, rustig maar hoor het wordt niet saai! Ik zal eerst uitleggen wat lolita eigenlijk is. Lolita word een subcultuur van Japan genoemd en het is een modestijl die gebaseerd is op de roroco-periode (stijlperiode van de 18e eeuw) en op victoriaanse kinderkleding. De lolita stijl ontstond rond het jaar 1970 in Harajuku wat in Japan ligt. Toen begonnen bekende merken zoals Pink House voor het eerst lolita kleding te verkopen. Vanaf het jaar 2000 werd de kleding bekender omdat er toen verschillende bands waren die het begonnen te dragen. Er kwamen steeds meer stijlen bij en nu worden er ook nog steeds nieuwe stijlen ontwikkeld die nog schattiger zijn of juist weer wat meer klassiek.  
Op virtual popstar zijn ook al tientallen lolita ontwerpen in de winkels te koop of te koop geweest. Hier kun je dus allemaal superleuke lolita looks mee maken, ik heb dat ook even geprobeerd en laat je nu drie voorbeeldjes zien van lolita outfits met spullen uit de winkel.

1. Sweet lolita look:

Bij deze look zie je vooral roze, wat zorgt dat het een hele schattige look wordt. En deze spullen zijn nu nog bijna allemaal in de winkel verkrijgbaar dus wil je deze look namaken? Dan kan dat nu nog!

2. Gothic lolita look:

Bij deze look zie je veel zwart, maar het ziet er nog best wel schattig uit. Een groot gedeelte van deze look is nog in de winkel verkrijgbaar.

3. Guro lolita look:

De jurk met de bloedvlekken geeft een echt guro lolita effect verder zijn alle andere kledingstukken wit. De spullen voor deze look zijn jammer genoeg bijna allemaal niet meer verkrijgbaar in de winkels, maar misschien is er nog iemand zo aardig om ze te verkopen. 


Reactie plaatsen

Om te kunnen reageren op een blog moet je niveau minimaal Internationale ster zijn. Lees hier hoe je meer fans verdient.
Melden | Citeer
TheTardis schreef op 26-01 16:45:
TheTardis schreef:
Acnologia schreef:
Goed artikel btw!

Dankje n-n
Melden | Citeer
Acnologia schreef op 26-01 16:21:
Acnologia schreef:
Goed artikel btw!
Melden | Citeer
Acnologia schreef op 26-01 16:20:
Acnologia schreef:
Ik hou van alle Lolita stijlen, maar vind Classic toch het mooist. (: 
Melden | Citeer
Rachelle13 schreef op 26-01 16:16:
Rachelle13 schreef:
Classic loolitha
Melden | Citeer
Faithx schreef op 26-01 16:14:
Faithx schreef:
Sweet Lolita is mijn favoriet <3