Je hebt nog niet gereageerd op het forum.

Hier komen de laatste 3 forum topics te staan
waarop je hebt gereageerd.
+ voeg shout toe
Cool.dus.niet
Ik geef random sets weg, want vp bday!
0 | 0 | 0 | 0
0%
Welkom bij Virtual Popstar!

Nog geen lid? Klik hier om een gratis account aan te maken en ik leg je uit hoe jij je eerste fans en popdollars verdient.
> Sluiten
Helper
16 van de 24 sterren behaald.
Profiel
IlseLikker
avatar

Blog

Hieronder vind je de laatst geplaatste blogs van deze speler. Je kunt op de blog pagina reacties plaatsen.
TitelReactiesDatum
Sollicitatie Moderator LauTraniMa131-03-2014 17:20

 MeldenSollicitatie Moderator LauTraniMa
Laat ik me eerst even voorstellen, ik ben Femke, mijn hobby's zijn zwemmen, zingen, dansen, eten en weet ik veel wat nog meer. Zover ik weet zweef ik al 12 jaar op deze planeet rond, wat me naar Nederland heeft gebracht. Ik wil heel graag moderator worden omdat ik denk dat ik het aankan, ik hou ervan om mensen te helpen, ook binnen het label. Zo kan ik ook zorgen dat het forum netjes en georganiseerd is, en iedereen zich gedraagt zoals het hoort. Daar wil ik heel graag mijn steentje aan bijdragen. Ik schat mijn verantwoordelijkheid hoog, omdat ik weet dat ik dit aankan en zelf hou van een beetje orde op de fora en een gezellig team van actieve mensen in dit platenlabel. Ik spreek over het algemeen goed AN, heb een goede woordenschat en doe altijd mijn best om zo min mogelijk spelfouten te maken. Ik denk dat ik een goede moderator wordt, de redenen daarvoor heb ik allemaal gezegd, dus ik val nogal in herhaling xd. Ik heb er heel veel voor over om moderator te worden bij LauTraniMa, aan mij zal je vast wel een goede moderator hebben, ik ben niet te streng en niet te soft. Ook al word ik het niet, ik blijf gewoon bij het label en begrijp dat er betere mensen zijn. Dit was mijn Moderator sollicitatie, ik hoor graag van jullie en voor nu: Veel succes met het bekijken en lezen van de brieven en met het uiteindelijke kiezen van de moderator.

X Femke
Nu heb ik wel heel mooi een enorm verhaal naar jullie verstuurt, maar voldoe ik wel aan de eisen? Hier zet ik ze allemaal op een rijtje en zet ik de redenering eronder

Eis 1: Je bent verantwoordelijk

- Altijd. Ik grijp in wanneer dat moet, en anderen kunnen altijd bij mij komen voor hulp.

Eis 2: Je bent vaak online

- Ik ben sowieso elke ochtend online, vaak ook 's middags en 's avonds. Genoeg dus

Eis 3: Je werft af en toe leden aan

- Ja hoor! Ik ben goed in promoten.

Eis 4: Je helpt orde scheppen in het platenlabel

- Natuurlijk! Bij ruzies en andere dingen grijp ik in, maar dat zal ik nooit voor niks doen.



Reactie plaatsen

Om te kunnen reageren op een blog moet je niveau minimaal Internationale ster zijn. Lees hier hoe je meer fans verdient.
Melden | Citeer
Lena schreef op 16-05 18:30:
Lena schreef:
goeie sollicitatie :) Β