Je hebt nog niet gereageerd op het forum.

Hier komen de laatste 3 forum topics te staan
waarop je hebt gereageerd.
+ voeg shout toe
Cool.dus.niet
Ik geef random sets weg, want vp bday!
0 | 0 | 0 | 0
0%
Welkom bij Virtual Popstar!

Nog geen lid? Klik hier om een gratis account aan te maken en ik leg je uit hoe jij je eerste fans en popdollars verdient.
> Sluiten
Helper
16 van de 24 sterren behaald.
Profiel
LoveVirtualpopstar
avatar

Blog

Hieronder vind je de laatst geplaatste blogs van deze speler. Je kunt op de blog pagina reacties plaatsen.
TitelReactiesDatum
Suiker Scrub.003-05-2014 18:10

 MeldenSuiker Scrub.
Hoi allemaal vandaag ga ik laten zie hoe je Suiker Scrub maakt.
Benodigheden:Vet of olie.Ik gebruik Cocosvet.Kristal suiker,blokje zeep(Dove),als je wilt geurolie,als je wilt kleurstof of glitter,en vormpjes    zoals zulke.

exakte hoeveelheid,50g vet of olie,100g zeep,150g kristal suiker.
Laten we beginnen:de zeep snijd je in kleine stukjes snijden.Je moet nu de zeep op een weegschaal leggen en nu 50g cocosvet erbij doen.En dan mix je het goed door,En dat zet je even in de magnitron.nu weeg je even het suiker af naar 50g. maar de suiker doe je er niet bij de cocosvet en de zeep doe je elkekeer in de magnitron voor 10 sec. het moet goed smelten.
als het is gesmolten roer je het even door en dan doe je er kleurstof of een feurtje bij als je wilt.Je moet je suiker en vormpjes bijhalen en dan doe je zo snel mogelijk suiker in het mengsel en je roert het goed  dan doe je het snel in de vormpjes,want anders wordt het hard.Dan schaap je beetje de bovenkant van de scrub even goed met een mes.Als je gliters hebt kan je het er doorheen doen maar ook erboven op strooien en er in drukken.Je moet het nu afkoelen maar het snelste manier is het om in de vriezer te doen voor een half uurtje.Na een half uurtje haal je het uit de vriezer en dan kan je ze eruit halen.En dan zijn ze klaar,je kan ze ook in een mooie glaze beker stopen.bedankt voor het lezen.;)                                                                          










Reactie plaatsen

Om te kunnen reageren op een blog moet je niveau minimaal Internationale ster zijn. Lees hier hoe je meer fans verdient.