Je hebt nog niet gereageerd op het forum.

Hier komen de laatste 3 forum topics te staan
waarop je hebt gereageerd.
+ voeg shout toe
Cool.dus.niet
Ik geef random sets weg, want vp bday!
0 | 0 | 0 | 0
0%
Welkom bij Virtual Popstar!

Nog geen lid? Klik hier om een gratis account aan te maken en ik leg je uit hoe jij je eerste fans en popdollars verdient.
> Sluiten
Helper
16 van de 24 sterren behaald.
Profiel
BallonInDeLucht
avatar

Blog

Hieronder vind je de laatst geplaatste blogs van deze speler. Je kunt op de blog pagina reacties plaatsen.
TitelReactiesDatum
Wat ik zoek ;229-06-2014 19:19
My Favorite #2031-05-2014 16:17
Nagel Tips #1320-05-2014 11:08
My Favorite #1219-05-2014 17:43
Weetjes #2119-05-2014 14:56
Weetjes #1319-05-2014 12:21

 MeldenNagel Tips #1

Sterkere nagels ~ tips #1

Hey hoi Chap Choi,

 

Zoals je aan de titel kan zien, ga ik het hebben over tips om sterkere nagels te krijgen! Let’s go..

 

 

Bijt jij nagels?

Probeer hier echt mee te stoppen. Manieren zoals met je nagels op tafel tikken en nagelbijten zorgen ervoor dat je nagels zwak en broos worden. Daarnaast is nagelbijten onhygiënisch. Op jouw nagels zitten namelijk ontzettend veel bacteriën. Door te bijten komen deze bacteriën in je mond en daardoor kun je weer keel- en mondinfecties mee krijgen. Fanatieke nagelbijters laten ook vaak de velletjes aan de vingerstoppen niet met rust. Rode en ontstoken nagelriemen kunnen hiervan het resultaat zijn. Niet echt fijn dus..

Tips :

 

Vijlen ;

 

Vijlen is heel belangrijk als je last hebt van slappe nagels die snel afbreken. Je kunt het beste een zandvijl gebruiken en in dezelfde richting blijven vijlen; van buiten naar binnen. Ook is het slim om altijd een klein vijltje in je tas mee te hebben, als er dan een scheurtje ontstaat kun je de schade beperken door het gelijk weg te vijlen.

 

Vitamine B ;

 

Breken jouw nagels snel af? Dit kan duiden op vitamine tekort. Vitamine B is belangrijk voor de groei en instandhouding van weefsel, waaronder haren, huid, nagels en spierweefsel. Vitaminepillen kun je natuurlijk gaan slikken, maar vitamine B zit ook in vers fruit, verse groenten, eieren en in onbewerkte producten.

 

Minder nagellak ;

 

Draag niet altijd nagellak. Het is goed om regelmatig je nagels een paar weken niet te lakken. Hierdoor krijgen ze zuurstof en kunnen ze meer 'ademen'. Als je weken achter elkaar nagellak opbrengt, kunnen ze geel en slap worden. Er zijn ook veel producten die gemaakt zijn om je nagels te versterken, bijvoorbeeld een nagel versteviger. Niet allemaal zullen ze reageren op jouw type nagel. Je moet dus even uitproberen welk voor jouw geschikt is.

 

Aceton ;

 

Als je je nagellak eraf haalt, gebruik dan nagellakremover zonder aceton. Aceton droogt namelijk de nagels uit en dat moet je niet hebben!

 

Kunstnagels ;

 

Draag geen kunstnagels! Kunstnagels lijken perfect omdat je dan eens lange, sterke nagels hebt. Toch kun je dit beter niet laten zetten. Kunstnagels verstikken namelijk je eigen nagels, omdat ze amper zuurstof krijgen. Ze worden dus nog zwakker en brozer als je de kunstnagels er afhaalt.

( Ik had zelf ook kunstnagels en daar werden mijn nagels dun en lelijk van. Daarom ben ik er mee gestopt en ze vielen er ook steeds af als ik wat wilde pakken. Dus eigenlijk vond ik het helemaal niet zo erg dat ze er af moesten/gingen. Voor een feestje of iets speciaals kan je het wel doen maar dan moet je wel even kijken in welke staat je nagels zijn!)

 

 

 

 

Natuurlijk heb je ook nagel producten die er voor zorgen dat je nagels sterk blijven.

Je kan gewoon het Kruidvat merk kopen want dat is ook goed spul!

Het ligt er ook aan hoe je lichaam op die stofjes werk dus je moet maar gewoon zelf kijken wat je wilt gebruiken!!

 

 

Cyaa

 

Xx Jesy

Ps; ik had er plaatjes bij maar die zitten er blijbaar niet bij..
Dus dat ga ik proberen te fixen!
Tips en opmerkingen zijn welkom ;)


Reactie plaatsen

Om te kunnen reageren op een blog moet je niveau minimaal Internationale ster zijn. Lees hier hoe je meer fans verdient.
Melden | Citeer
BallonInDeLucht schreef op 27-05 21:51:
BallonInDeLucht schreef:
Zhanina schreef:
leuk

Dankjee!
Melden | Citeer
Zhanina schreef op 27-05 21:47:
Zhanina schreef:
leuk
Melden | Citeer
Bloemxo schreef op 24-05 23:27:
Bloemxo schreef:
hhhahahahahaha hey hoi chap choi