Je hebt nog niet gereageerd op het forum.

Hier komen de laatste 3 forum topics te staan
waarop je hebt gereageerd.
+ voeg shout toe
Cool.dus.niet
Ik geef random sets weg, want vp bday!
0 | 0 | 0 | 0
0%
Welkom bij Virtual Popstar!

Nog geen lid? Klik hier om een gratis account aan te maken en ik leg je uit hoe jij je eerste fans en popdollars verdient.
> Sluiten
Helper
13 van de 24 sterren behaald.
Profiel
Voiceofvp
avatar

Blog

Hieronder vind je de laatst geplaatste blogs van deze speler. Je kunt op de blog pagina reacties plaatsen.
TitelReactiesDatum
Nummers aangepast!216-09-2014 19:52
Uitslag ronde 2: battles3602-09-2014 21:22
Uitslag+stand van zaken1316-08-2014 14:26
Remember!516-08-2014 00:09
We hebben jullie mening nodig!1622-06-2014 22:04
TVOVP - De Teams - Uitslag!2321-06-2014 17:39
TVOVP - beoordelingen818-06-2014 21:27

 MeldenTVOVP - beoordelingen
Nano:  Jammer dat je geen karaoke op de achtergrond hebt gebruikt, en je kunt de lage tonen soms niet helemaal halen, maar voor de rest kon je de hoge tonen wel goed halen en er zaten haast geen valse noten in.

Ilse: Je hebt echt het perfecte liedje voor je stem uitgekozen, alleen ik weet dat je beter kunt. En je zingt wat voorzichtig en soms zitten er daarom valse noten in. Voor de rest heb je een mooie stem.

TweedledumJammer dat de karaoke niet zo goed was, maar je hebt echt een goede stem. Af en toe wel bijna een valse noot, maar dat is niet zo erg.

Yolène: Ook jammer dat jij geen karaoke hebt gebruikt, probeer wat meer door je buik te ademen, volgens mij kun jij ook meer halen dan dat, probeer de volgende keer eens een pittigere liedje.

Gwendoline: Soms ging je stem over in een robot versie, en soms klonk het een beetje saai. Misschien de volgende keer een iets hoger nummer met wat meer pit? Want ik weet dat jij meer kan.

SoldToADemon: Je hebt een mooie, volle stem. Af en toe een toontje bijna vals, maar dat maak je weer goed met de volgende zin en het refrein. Erg mooie opname.

Liese: Je hebt niet echt het perfecte nummer uitgekozen, omdat het soms net iets te laag is voor je stem, maar je stem komt er op zich wel goed mee overeen. 

Envy: Goed dat je karaoke hebt gebruikt, dat maakt je stem mooier. Je haalt, meestal, de hoge noten ook goed maar soms wel wat valse noten.

Unashamed: Heel af en toe zing je wat door je neus, maar dat valt mee. Je klinkt als een musicalster. En na een tijdje begon je het een beetje anders te zingen, maar voor de rest klonk het goed! 

Yucan: In het begin van het nummer ging het een beetje vals, maar toen je er eenmaal inkwam was je stem echt mooi helder, jammer dat er geen karaoke bij zat en ik voelde niet echt emoties bij het nummer, en dat is best belangrijk, maar goed gedaan.

Aimless: Ik ben erg blij dat je je gitaar er bij hebt gedaan, dan klinkt het erg leuk, slim bedacht. Jammer van je beugel, maar zelfs met beugel klinkt het goed, erg helder, geen valse noten.

XAnna: Je geluid is niet al te best, en het klinkt alsof je het nummer niet goed kent, misschien een iets te moeilijk nummer?

Hungergamesfanx: Jammer dat ook jij er geen karaoke bij hebt gedaan, maar het klinkt goed, alleen je zingt een beetje voorzichtig, volgens mij kan jij wel beter.

Jasmijn: Ook jij hebt jammer genoeg geen karaoke erbij gedaan, als je met karaoke had gedaan klonk het vast iets beter, want nu zitten er best veel valse noten in. Dat komt ook door dat je de einden van de zinnen een beetje afkraakt, waardoor het vals gaat klinken.

RedFeather: Geen karaoke, jammer. Af en toe noten vals maar wel goed gedaan.

Akiramenaide: Het klinkt beter omdat je de lyrics versie hebt gedaan, maar als je zonder had gedaan had het waarschijnlijk nog steeds goed geklonken.

Tweedledee:  Zelfs zonder karaoke doe je het goed. Alleen soms zing je een beetje via je neus, en de lage noten kun je soms ook niet helemaal halen.

Zhanina:  Het klinkt heel vaak vals, en de uithalen kun je soms niet helemaal halen, en jammer dat er geen karaoke bij zat. Voor de rest goed gedaan.

Alena: Goed dat je er geen karaoke bij hebt gedaan, want je zingt het helemaal op je eigen manier, en maar 1 of 2 kleine valse nootjes, goed gedaan!

Alishakusx: Goed dat je er karaoke bij hebt gedaan, alleen jammer dat het geluid van de karaoke harder is dan jouw stem, daardoor klinkt je stem slechter. Maar voor de rest klinkt het wel goed.
 
    

Reactie plaatsen

Om te kunnen reageren op een blog moet je niveau minimaal Internationale ster zijn. Lees hier hoe je meer fans verdient.
Melden | Citeer
Anna schreef op 20-06 13:45:
Anna schreef:
Nano schreef:
Dankjewel! maar dit is dus nog niet de uitslag?

Nope, die komt zaterdag om 20:00
Melden | Citeer
Nano schreef op 19-06 23:11:
Nano schreef:
Dankjewel! maar dit is dus nog niet de uitslag?
Melden | Citeer
Alishakusx schreef op 19-06 23:05:
Alishakusx schreef:
Thankyou !
De opname is indd niet al te best ..
De volgende keer film ik het :p
En moet ik wat harder zingen :$
Melden | Citeer
SoldToADemon schreef op 19-06 19:34:
SoldToADemon schreef:
Thanks haha♥
Melden | Citeer
Zhanina schreef op 19-06 19:01:
Zhanina schreef:
Anna schreef:
Zhanina schreef:
Even: Het is niet vals ofzoo het is de computer <img src='/layout/nl/images/smileys/wink.gif' alt='<img src='/layout/nl/images/smileys/wink.png' alt=';)'>'>   (Even dat jullie dat weten)

Ah okee, dacht al haha

Het is niet aanvallend bedoelt ofzoo maar oke dat had ik er beter bij kunnen zetten
Melden | Citeer
XAnna schreef op 19-06 18:57:
XAnna schreef:
Meh aan het geluid kan ik niks doen :c, alleen het was idd een moeilijk liedje gehehehe
Melden | Citeer
Anna schreef op 19-06 18:52:
Anna schreef:
Zhanina schreef:
Even: Het is niet vals ofzoo het is de computer <img src='/layout/nl/images/smileys/wink.png' alt=';)'>   (Even dat jullie dat weten)

Ah okee, dacht al haha
Melden | Citeer
Zhanina schreef op 19-06 18:45:
Zhanina schreef:
Even: Het is niet vals ofzoo het is de computer ;)   (Even dat jullie dat weten)