Je hebt nog niet gereageerd op het forum.

Hier komen de laatste 3 forum topics te staan
waarop je hebt gereageerd.
+ voeg shout toe
Cool.dus.niet
Ik geef random sets weg, want vp bday!
0 | 0 | 0 | 0
0%
Welkom bij Virtual Popstar!

Nog geen lid? Klik hier om een gratis account aan te maken en ik leg je uit hoe jij je eerste fans en popdollars verdient.
> Sluiten
Helper
8 van de 24 sterren behaald.
Profiel
Stephanie
avatar

Blog

Hieronder vind je de laatst geplaatste blogs van deze speler. Je kunt op de blog pagina reacties plaatsen.
TitelReactiesDatum
Blogpost 2: Zao Fox Village009-05-2015 11:18
Blogpost 1: ADD1205-05-2015 13:15

 MeldenBlogpost 2: Zao Fox Village


ik houd zelf van reizen en doe het dan ook regelmatig; vandaar dat ik een "to see" lijst bijhoud waarin ik toffe plekken opschrijf die ik in de nabije toekomst wil zien. toen ik naar inspiratie zocht voor mijn volgende blogpost, zag ik bovenaan het lijstje Zao Fox Village staan en bedacht ik me dat het een leuk onderwerp zou zijn om wat over te vertellen. hierbij dus mijn blogpost over de zeer schattige fox sanctuary!

over Zao Fox Village
Zao Fox Village is een park in Japan die vol zit met vossen. voor minder dan drie euro mag je het park binnen en wordt je voorzien voor wat eten om de vosjes mee te voeren. je kunt ook altijd wat voer kopen voor 100 yen (ongeveer 70 cent). 

in totaal zijn er zes verschillende soorten vossen te vinden en er zijn al meer dan honderd vossen in het park aanwezig, waar ze vrij rondlopen. hoe schattig ze er ook uit zien, het wordt toch niet aanbevolen om kinderen mee te nemen aangezien de beesten niet erg kindvriendelijk blijken te zijn. het blijven wilde dieren, dus er bestaat een grote kans dat ze bij aanraking zullen bijten. er zijn echter wel enkele vossen aanwezig die heel tam zijn en van alles toelaten. na verloop van het voeren zullen enkele vossen je nog een lange tijd blijven volgen, waardoor je heel dicht bij ze kunt komen. het is in ieder geval iets moois om mee te maken! 

slot
ik vond dat deze plek wel wat meer aandacht verdiende en ook zeker een must-see is als je ooit in japan belandt. zelf ga ik er zeker weten naar op zoek wanneer ik japan bezoek. laat me weten wat je van deze blogpost vond! 



Reactie plaatsen

Om te kunnen reageren op een blog moet je niveau minimaal Internationale ster zijn. Lees hier hoe je meer fans verdient.