Je hebt nog niet gereageerd op het forum.

Hier komen de laatste 3 forum topics te staan
waarop je hebt gereageerd.
+ voeg shout toe
Cool.dus.niet
Ik geef random sets weg, want vp bday!
0 | 0 | 0 | 0
0%
Welkom bij Virtual Popstar!

Nog geen lid? Klik hier om een gratis account aan te maken en ik leg je uit hoe jij je eerste fans en popdollars verdient.
> Sluiten
Helper
18 van de 24 sterren behaald.
Profiel
Maroon
avatar

Blog

Hieronder vind je de laatst geplaatste blogs van deze speler. Je kunt op de blog pagina reacties plaatsen.
TitelReactiesDatum
{COMP} Wake Up013-09-2015 17:28
BC // De Mythe van Bloody Mary012-09-2015 18:17
My Favorite Season ♥006-09-2015 21:37
Nieuw Schooljaar ♥005-09-2015 17:46
BC // Traveling ♥321-08-2015 23:41
BC // Calorieën tellen, don't do it alone!106-08-2015 17:43

 MeldenNieuw Schooljaar ♥
Oke, welkom in het nieuwe schooljaar allemaal! Ik heb al begrepen dat sommigen volgende week pas beginnen (of is dat alleen in Amerika?) en ik dacht 'Ik vertel jullie over mijn eerste 2 weken en over mijn vorige jaren!' En daar gaan we dan!

Ik zit op dit moment in de vierde van Havo en heb het nu al enorm naar mijn zin. Ik heb nog niet met veel mensen gepraat maar ik merk wel dat dit echt een mengelmoes van mensen is, iedereen vind andere dingen leuk en er ontstaan echt van die groepjes. En ik ga nu niet zeggen dat ik er in geen een pas, dat is namelijk niet waar. Ik ben namelijk een beetje een mengelmoes. Ik kan wel goed omgaan met meiden, maar ook met jongens, gamers etc. Ik vind het niet heel moeilijk om vrienden te maken, maar de eerste stap gaat moeilijk. Ik durf namelijk niet eens hoi te zeggen, haha. Maar qua school werk is het nieuwe schooljaar ook enorm anders. In de derde was alles nog wel makkelijk, niets aan de hand en kon ik het wel als ik een beetje mijn best deed. Maar nu, moet ik sowieso heel hard werken. Ik heb nu al spijt van mijn keuze voor Frans, het is zo veel moeilijker geworden. Opzich vind ik het ook wel een fijn jaar, je komt dichterbij je examen (spannend!!) En wij hebben nu 2 kluisjes, wat enorm fijn is. Ik weet nog wel dat mijn kluis de afgelopen 3 jaren er uitzag alsof er een bom was ontploft. Losse papieren, boeken, jas en soms ook gymtas. Nu hebben we 1 boekenkluis en 1 jas/gymtas kluis. Het begin van elk schooljaar is anders, in de eerste had ik snel vrienden, in de tweede was ik enorm verlegen maar had ik ook al snel vrienden. In de derde had ik nog steeds de vrienden van de tweede, geen stress en gewoon ervoor gaan! Nu heb ik ze ook nog maar wil ik ook meer mensen leren kennen. Opzich een enorme opdracht voor mij, omdat ik verlegen ben. Maar dat komt wel goed!

Hoe is jouw nieuwe schooljaar begonnen?
Vrienden en liefde, een van de fijnste dingen op aarde, vind je niet? Op school vind je al snel vrienden (als je geluk hebt) en liefde vind je hierdoor ook wel makkelijker! Stel je voor dat we allemaal online moesten daten! Dat zou toch nooit lukken? Doe mij maar een leuke klas met leuke jongens! Op dit moment zit er 1 iemand in mijn klas die ik wel 'leuk' vind, eerder cute/knap want ik heb niet veel met hem gepraat. Ik heb na een week pas iets tegen hem gezegd en dat was of ik een boek mocht, awkward! Maar ik heb nu met hem via Social Media al wat gesprekken gehad en hij lijkt me wel aardig. - mocht je meer willen weten over mijn avonturen met hem (ik noem hem I okey) dan mag je me mailen en dan mail ik je als ik progress heb gemaakt! Voor de rest heb ik nog niet echt vrienden gemaakt, maar dat komt wel goed! Ik hoop dat jullie een positief jaar hebben, met vrienden en liefde! Mocht je een verhaal kwijt willen, mijn mailbox staat altijd open! Dan kunnen we samen zwijmelen of iemand haten, ik ben er voor je!

Reactie plaatsen

Om te kunnen reageren op een blog moet je niveau minimaal Internationale ster zijn. Lees hier hoe je meer fans verdient.