Je hebt nog niet gereageerd op het forum.

Hier komen de laatste 3 forum topics te staan
waarop je hebt gereageerd.
+ voeg shout toe
Cool.dus.niet
Ik geef random sets weg, want vp bday!
0 | 0 | 0 | 0
0%
Welkom bij Virtual Popstar!

Nog geen lid? Klik hier om een gratis account aan te maken en ik leg je uit hoe jij je eerste fans en popdollars verdient.
> Sluiten
Helper
15 van de 24 sterren behaald.
Profiel
Maroon
avatar

Blog

Hieronder vind je de laatst geplaatste blogs van deze speler. Je kunt op de blog pagina reacties plaatsen.
TitelReactiesDatum
{COMP} Wake Up013-09-2015 17:28
BC // De Mythe van Bloody Mary012-09-2015 18:17
My Favorite Season ♥006-09-2015 21:37
Nieuw Schooljaar ♥005-09-2015 17:46
BC // Traveling ♥321-08-2015 23:41
BC // Calorieën tellen, don't do it alone!106-08-2015 17:43

 Melden{COMP} Wake Up
Ten eerste, Videoband, enorm leuke competitie! Ik hou enorm van fanfictions schrijven en dit is voor mij ook een soort van fanfiction! Ten tweede, dit verhaal speelt zich af in seizoen 4 omdat ik Derek niet wou missen. Derek is en blijft mijn lievelingskarakter uit de serie. Mocht je denken, is Derek dood? Nee, hij is gewoon verdwenen. Gebeurt wel vaker in deze serie. Maar goed, bedankt voor het lezen en ik hoop dat jullie het verhaal leuk vonden!

Liefs, Rachel.
Ik open mijn ogen en kijk om me heen. De grond onder me voelt anders dan vannacht, het is vochtig, de textuur is anders. En mijn plafond is geen plafond meer. Ik lig buiten, in het bos. Ik kom langzaam omhoog en wrijf in mijn ogen. 'Dit moet een droom zijn.' mompel ik, aangezien ik de locatie meteen herken. Ik zie het verbrandde huis van de Hales. Ik sta op en loop naar het huis toe. 'Heb ik soms te veel Teen Wolf gekeken vannacht?' vroeg ik aan mezelf, in mijn hoofd. Ik wil de deur openen maar dan komt Derek naar buiten stappen. 'Wie ben jij? Wat doe je hier?' zegt hij en ik strompel naar achter. 'Ik.. ik.. eh.. Rachel.' stotter ik en val over een stronkje. 'Sh*t.' zeg ik en ik kijk naar Derek, die aankomt lopen om me omhoog te helpen. 'Nou Rachel, wat doe je hier?' vraagt hij nadat ik weer sta. 'Ik weet het niet.. Ik werd hier wakker..' zeg ik terwijl ik over mijn ellebogen wrijf. Hij lacht en schudt zijn hoofd. 'Liegen hoeft niet hoor.' zegt hij en ik kijk boos op. 'Ik lieg niet.' zeg ik en ik wijs naar de plek waar ik wakker werd. Hij loopt er naar toe en ziet de verplette bladeren. 'Hmm, weet je wel waar je bent?' vraagt hij en ik haal mijn schouders op. 'Beacon Hills.' zeg ik en hij knikt. 'Ik moet weg, wil je mee? Ik denk niet dat je iemand hier kent.' vraagt Derek en ik knik. Ik voel even aan mijn enkel, die enorm klopt. Ik ga naast Derek lopen en hij brengt me naar zijn auto. Na een ritje van 5 minuten kwamen we aan bij een huis, en natuurlijk herkende ik het huis. Scott woont hier. 'Oh, ik ben Derek trouwens.' zegt Derek terwijl hij me uit de auto helpt. Ik wist het wel, maar ik denk niet dat hij beseft dat hij in een serie zit? Is dit wel een serie? We lopen naar binnen en daar staan ze dan, alle mensen uit Teen Wolf. 'Dit is Rachel.' zegt Derek en iedereen schudt mijn hand. De namen volgen en ik knik, ik weet ze al. 'Oke, dus we hebben nu even geen vijand.' zegt Scott en ik glimlach. Ik bevind me in het eind van seizoen 4. 'Maar, we weten allemaal dat een nieuwe om de hoek staat te wachten.' gaat hij verder. Iedereen stemt in en ze maken plannen om sterker te worden. Ik weet niet waar Braeden, het vriendinnetje van Derek, is, maar ik vind het niet erg. Derek's all mine. We gaan met z'n allen naar de sportschool en ik kijk toe. Stiles en Lydia zitten naast mij en kletsen wat. Theo is er ook en als Lydia even weg is, praat ik met Stiles. 'Die Theo spoort niet.' zeg ik en Stiles kijkt me aan. 'Je bent de enige die die mening met mij deelt.' zegt hij en ik glimlach. 'Ik weet wie slecht zijn, en die gozer is slecht nieuws.' zeg ik. Lydia komt terug en wurmt naast me. 'Dus, je weet al van ons?' vraagt ze en ik knik. 'Banshee's, weerwolven, ik weet alles.' zeg ik en ze glimlacht. 'Fijn dat we dat niet hoeven uit te leggen dan!' zegt ze op haar eigen vrolijke manier. Ik ben al lang blij dat ze mij vertrouwen. Derek knipoogt naar me en ik stuur een glimlach terug. Al dat testosteron hier, pfoe.

Dit was het, ik weet het, een lang bericht en korte tijd, maar als ik een langer bericht maak, word het te lang!


Reactie plaatsen

Om te kunnen reageren op een blog moet je niveau minimaal Internationale ster zijn. Lees hier hoe je meer fans verdient.