Je hebt nog niet gereageerd op het forum.

Hier komen de laatste 3 forum topics te staan
waarop je hebt gereageerd.
+ voeg shout toe
Cool.dus.niet
Ik geef random sets weg, want vp bday!
0 | 0 | 0 | 0
0%
Welkom bij Virtual Popstar!

Nog geen lid? Klik hier om een gratis account aan te maken en ik leg je uit hoe jij je eerste fans en popdollars verdient.
> Sluiten
Helper
16 van de 24 sterren behaald.
Profiel
HappinessNTenCT
avatar

Blog

Hieronder vind je de laatst geplaatste blogs van deze speler. Je kunt op de blog pagina reacties plaatsen.
TitelReactiesDatum
Nieuws//Interview met Riverside210-12-2015 06:46
Competitie//Where dreams come true009-12-2015 19:06
Inleiding//HappinessNTenCT204-12-2015 19:30

 MeldenInleiding//HappinessNTenCT
Eerst en vooral wil ik jullie even bedanken dat jullie naar mijn blog kijken.Misschien kwam je hier gewoon perongeluk uit,maar vind je het blog er wel tof uitzien.Of misschien kwam je hier met een reden,
maar eerlijk gezegd maakt dat niet zoveel uit.Eerst ga ik even wat kort vertellen over dit account.Dit is mijn tweede account en is gemaakt i.v.m. mijn platenlabel Happiness.Als je vrienden wil worden mag je dat natuurlijk altijd vragen op dit account,maar ik ben volgens mij wel actiever op mijn andere account Riverside.
Op dit account gaan er vooral blogs geplaatst worden.Het zijn dan de artikels van het nieuwsteam en de competities van het competitieteam zijn die je hier zal zien samen met nog wat andere blogs die te maken hebben met het
platenlabel enzovoort.
Abonneer dus zeker als je op de hoogte wil blijven van het nieuws en geen enkele competitie wil missen.
Je hoeft trouwens niet in het platenlabel te zitten om te kunnen abonneren!
We betrekken iedereen in ons blog (:
In het platenlabel zijn er ook verschillende functies zodat we onze leden ook wat kunnen betrekken in het platenlabel en zodat iedereen zijn creativiteit kan tonen.En we weten zeker dat er onder onze leden wel heel wat talent zit!Sommigen kunnen bijvoorbeeld erg goed layouts maken en hebben veel te vertellen;zij zouden geschikt zijn voor het nieuwsteam.Mensen die goed layouts kunnen maken en ervan houden competities te maken is bijvoorbeeld een goede kandidaat voor het competitieteam.Dus treuzel niet als je graag lid wil worden.De leden van ons platenlabel nieuwsteam en competitie team hebben waarschijnlijk de voorkeur om met layouts te werken.Daarom is het altijd wel handig om de werking van layouts wat onder de knie te hebben.En als het nou echt niet lukt kan je het desnoods aan anderen vragen of zij de layout willen maken.Wanneer het competitieteam of het nieuwsteam een nieuw artikel of een nieuwe competitie hebben gemaakt is het de bedoeling dat ze deze
doorsturen naar dit account.
Via mail of een andere manier.Daarna plaats ik die in dut blog.Wees gerust,de naam van de persoon komt er altijd bij te staan,dus zo weten ze van wie het artikel komt.
-Regelmatig houden we een tour,dus als je een platenlabel zoekt die veel tourt hoef je niet meer verder te zoeken.Momenteel zijn de tours nog niet daglijks.Maar ik heb nog geen moderators kunnen aanduiden die het in mijn plaats willen organiseren aangezien ik met school redelijk late uren heb.
-We hebben een actief forum,als jij dus erg sociaal bent aangelegd of als je gewoon nieuwe vrienden wil maken dan is dit platenlabel de perfecte plek!
-Er zullen sollicitaties zijn om moderator van het platenlabel te worden,als je deze taak dus wil volbrengen zal je er toch wel enige energie in stoppen.Als je niet zo actief online kan zijn dan word je beter geen moderator
We hebben nog geen vast uur om te touren.Maar wat we wel al weten is dat we rekening gaan houden met onze leden.Laat dus zeker weten welke uren er voor jullie het beste passen en dan zorgen we dat we een goede oplossing hebben zodat het voor de meesten kan passen.Als ik de tours niet kan organiseren dan is dit de taak van de moderators.

Reactie plaatsen

Om te kunnen reageren op een blog moet je niveau minimaal Internationale ster zijn. Lees hier hoe je meer fans verdient.
Melden | Citeer
HappinessNTenCT schreef op 06-12 15:44:
HappinessNTenCT schreef:
Liesekeb schreef:
Tof idee van het spaaraccount!
Groetjes Lise ^0^

Haha,dankje!
Melden | Citeer
Anoniem schreef op 06-12 15:42:
Liesekeb schreef:
Tof idee van het spaaraccount!
Groetjes Lise ^0^