Je hebt nog niet gereageerd op het forum.

Hier komen de laatste 3 forum topics te staan
waarop je hebt gereageerd.
+ voeg shout toe
Cool.dus.niet
Ik geef random sets weg, want vp bday!
0 | 0 | 0 | 0
0%
Welkom bij Virtual Popstar!

Nog geen lid? Klik hier om een gratis account aan te maken en ik leg je uit hoe jij je eerste fans en popdollars verdient.
> Sluiten
Helper
15 van de 24 sterren behaald.
Profiel
PurpleEyebrows
avatar

Blog

Hieronder vind je de laatst geplaatste blogs van deze speler. Je kunt op de blog pagina reacties plaatsen.
TitelReactiesDatum
Mijn orpgs/jdborpgs025-02-2013 18:48
Verhaalijnen (oprg&jdborpg)023-02-2013 21:30
Gedicht304-02-2013 21:24

 MeldenVerhaalijnen (oprg&jdborpg)
ORPG'S:
1. een jongen en meisje zitten op voetbal. Ze zijn allebei super goed en trainen ook met een speciaal team (die ook goed zijn natuurlijk). Soms trainen de meisjes en jongens met elkaar. Het meisje en jongen zien elkaar wel zitten krijgen contact met elkaar en spreken vaker af. Ze beginnen iets voor elkaar te voelen. Maar hun voetbal prestaties worden minder. Blijven ze bij elkaar?

2.Jongen en meisje zijn al super lang vrienden met elkaar.Ze beginnen elkaar leuk te vinden. Het meisje heeft een stiefbroer die haar *** misbrüïkt. Het meisje mag het tegen niemand vertellen maar haar beste vriend vind dat er iets niet klopt. Langzaam komt hij er achter, wat zou hij doen?

3.Meisje en jongen gaan vaak uit, ze raken met elkaar in contact en krijgen later wat. Maar ze hebben allebei een groot geheim. komen ze achter elkaars geheimen?

4.Jongen en meisje schrijven zich in op een dating site. De rest zie je van zelf wel.

5.Meisje en jongen gaan op vakantie met hun ouders en broers en zussen (als ze die hebben) ze komen elkaar tegen op de camping en worden vrienden,Ze beginnen elkaar leuk te vinden en laten het ook merken. Maar naar 4 maanden moeten ze terug naar huis. Houden ze contact of is dit gewoon vakantieliefde?

6.Jongen en meisje plagen elkaar de hele tijd op school. Maar stiekem vinden ze elkaar best wel leuk. Op een geven moment laten ze het ook merken dat ze elkaar leuk vinden. Word het iets?

7.Meisje en jongen hebben al een hele tijd vekering. Ze zijn super blij met elkaar. Maar de beste vriend van de jongen vind haar ook leuk, hij begint met stoken. Blijven ze bij elkaar?


Een jongen heeft het al een tijdje met een meisje, maar hij houdt niet meer van haar omdat ze kattig is geworden en zelfs vreemdgaat. Hij maakt het uit met haar en wanneer hij zijn ex vriendin op een feest ziet met haar nieuwe vriendje, wat zijn beste vriend is, is hij het zat. Hij gaat naar zijn beste vriendin en vraagt haar of ze alleen vanavond wil doen alsof ze zijn vriendin is. Het meisje doet het, maar wanneer ze zoenen om de ex van de jongen jaloers te maken, komt er echte liefde in het spel.. [Het verhaal gaat over de jongen en zijn beste vriendin]


Een jongen gaat naar Parijs voor zijn studie. Hij heeft het erg moeilijk in de stad Parijs omdat hij zijn familie en vrienden mist. Maar hij moet het nu eenmaal doen, want het is erg belangrijk voor zijn studie. Dat beseft hij ook wel, maar de heimwee blijft. Hij kent helemaal niemand in de grote stad Parijs en dan heeft hij ook nog eens het probleem dat hij de franse uitspraak maar niet onder de knie krijgt. Daardoor maakt hij ook moeilijk vrienden op de universiteit van Parijs. Maar dan ontmoet hij een meisje tijdens zijn studie, en blijkt ze ook nog eens zijn taal te spreken. Al snel worden ze bevriend door de vele dingen die ze gemeen hebben. Maar de romantiek van Parijs doet wonderen tussen de twee..

Veel jongeren zijn tijdens hun vakantie te vinden aan de Italiaanse kust. Een meisje gaat er met haar vriendinnen heen om de beste vakantie van haar leven te hebben: voor de eerste keer zonder haar ouders. Maar het blijkt niet zo leuk te zijn als ze verwacht. Terwijl haar vriendinnen tijdens het uitgaan alle aandacht vragen van jongens, blijkt het meisje helemaal niet zo'n jongensmagneet. Ze vindt het vreselijk dat de jongens haar geen aandacht geven, maar ze is ook gewoon veel te verlegen. Haar vriendinnen sluiten haar buiten omdat zij niet zo met de jongens bezig is. Het meisje zou stiekem wel de aandacht van de jongens willen, maar ze heeft gewoon een hekel aan die dronken jongens. Maar de Italiaanse kust is prachtig en doet vele wonderen. Als ze op een prachtige avond gaat stappen met haar vriendinnen ontmoet ze een jongen achter de bar. Hij is een echte meidenmagneet, maar kan zijn ogen niet afhouden van het mysterieuse meisje..

JDBORPG'S:
1. Justin en een meisje zitten vast in een winkelcentrum en worden de volgende dag pas gevonden. In de tussentijd worden ze verliefd enzo. (Kan ook met dubbelrollen)

2. Justin gaat naar een onbewoond eiland omdat hij het beu is altijd achterna gezeten te worden door fans en paparazzi. Als hij daar eenmaal is onmoet hij een meisje die daar blijkbaar een paar jaar geleden is achtergelaten door haar ouders die niet meer voor haar konden zorgen.

3. meiden gaan naar disco en worden dronken. De volgende dag worden ze wakker in de jongens hun hotelkamer en wete ze niet wat ze hadden gedaan etc.

4. Nichtje van Scooter of Kenny mee op werkweek.

5. Ze worden verliefd op vakantie, als ze teruggaan hebben ze geen contact meer. Verhuizen of iets anders en worden dan weer verliefd. Alleen de ene heeft al verkering en krijgt daarom ruzie met diegene.

6. Je hebt een meisje, Justin en Christian. Het meisje en Christian hebben met elkaar. Ze zijn de beste vrienden van Justin. Justin krijgt, door de relatie van meisje en Chris, ruzie met ze. Maar het komt ook doordat Justin meer voor het meisje voelt, dan hij dacht. Hij moet dus kiezen. kan met 2 of 3

7. Meisje komt op school bij Justin en bij hem in de klas , eerst hebben ze constant ruzie maar dan vidn Justin haar toch wel leuk. En laat dat merken eerst vind ze het niks daarna wel.

8. De kennis (meisje) van Christian en Caitlin moet bij hun komen logeren , omdat haar moeder van het meisje weg moet. Christian en Caitlin pesten haar. Wanneer Justin ook een weekje komt denk het meisje dat Justin net zo onaardig zal doen. Maar Justin ziet haar wel zitten...

9. Meisje, haar zusje is hellemaal gek op Justin. En het meisje wordt meegesleurt naar Justin's concert. Ze gaat mee, en dan ontmoet ze Justin. Ze krijgt een briefje, met zijn twitter en telefoonnummer. De volgende dag logt ze in op Twitter, en spreken ze af. Ze krijgt te horen, dat haar ouders voor hun werk, 2 jaar weg moeten. Haar zusje, gaat wonen bij een vriendin. Maar waar moet zei heen?

10. Justin & het meisje waren ooit een stelletje, en toen heeft Justin het via de telefoon uitgemaakt. Een paar jaar later verhuist het meisje naar de stad waar Justin woont, en komt hem tegen. Justin heeft niet door dat het jongetje, waarvan hij denkt dat het haar broerje is, ook zijn zoontje is.

12. Het meisje heeft met Justin voor zijn populariteit en beroemdheid. Wat gebeurt er als Justin erachterkomt?

13. Het meisje en Justin hebben al anderhalf jaar verkering, en Justin krijgt te horen dat hij weer eens een jaar op tour moet. Het meisje is natuurlijk verdrietig, en mag écht niet mee, helaas. Justin beloofde dat ze veel contact zouden houden, wat ze niet hebben gedaan, en in het jaar heeft hij 1x gebelf en het toen uitgemaakt via de telefoon. Het meisje is natuurlijk boos.

Een jaar later.

Een jaar later is het meisje nog steeds boos op Justin, maar toch mist ze hem nog steeds, nadat hij het had uit gemaakt is haar vader overleden een maand daarna, aan een ziekte. Ze had een erg goede band met haar vader. Ze zonderde zich van haar vriendinnen af, en deed niks meer. Ze werd gepest door het popu meiden groepje op haar school. Justin die onlangs alweer in Atlanta is staat met Usher zijn concerten te bespreken op straat, met vermomming aan. Het meisje botst tegen hem aan, en herkent hem.

14. Er is een meisje, ze heeft een dikke haat aan Justin Bieber en probeert hem dan ook zoveel mogelijk te vermijden. Op een avond gaat ze naar een feestje en Justin is daar ook. Ze drinkt zich helemaal lam om de avond toch nog een beetje door te komen. Justin wordt ook dronken en ze eindigen samen in een hotelkamer -wbw- Er zijn foto's gemaakt van hun samen (zoenend etc.) Als ze beide nuchter zijn hebben ze er tuurlijk spijt van. Het meisje mocht hem al niet en Justin mag haar ook niet. Scooter wil dat ze doen alsof ze vriendje/vriendinnetje zijn, omdat hij bang is dat Justin zijn fans denken dat hij meisjes playt.

15. een meisje is de babysitter van Jazmyn & Jaxon Bieber. Ze is geen fan van Justin, maar ook geen hater. Ze heeft hem nog nooit ontmoet en heeft daar ook geen behoefte aan. Op een dag komt Justin onverwacht op bezoek, terwijl het meisje aan het babysitten is. Justin raakt in paniek en denkt dat zij zijn zusje/broertje wilt ontvoeren. Hij verwondt haar en later blijkt dus dat alles een vergissing is. Blablabla, je moet de rest vanzelf maar bedenken.

16. Justin gaat naar een hotel, en het meisje werkt daar. Het meisje heeft echt een hele grote hekel aan Justin en op een dag moet ze zijn kamer schoonmaken. Justin is daar, en dan krijgen ze ruzie.

17. Het meisje heeft een foto van Justin & Jasmine Villegas zoenend gezien, en ze gaat allemaal bêdreîgingstweets naar Jasmine Villegas sturen. Justin zoekt contact met het meisje op, omdat hij het erg vervelen voor Jasmine vind. Wat gaat er gebeuren?



Andere: ook JDBORPG

1. Een meisje is al een tijdje verlief op justin. Ze zag hem in een discotheek. Zij doet vmbo kader en hij havo. Het is erg moeilijk om dat contact met hem te krijgen. Justin had gezegt dat hij niks met haar wilde omdat hij haar niet kende. Totdat het meisje de kleed kamer van voetbal wilt uitlopen. ze wordt helemaal rood en ze raken tog in gesprek. Later op school hebben ze vanwege een viering de zelfde tijd pauze. Zij loop naar de aula toe om soep te halen en justin zat daar bij wat jongens die het meisje kenden. De jongens moedigden justin aan om naar haar toe te gaan want justin vind haar tog wel leuk.

2: Justin en een meisje hebben al een hele poos een relatie. Ze houden veel van elkaar en doen elke week leuke dingen. Maar dan moet justin voor een half jaar op tour. Hij gaat vreemd met een ander meisje omdat hij het meisje erg miste. Zij weet dat natuurlijk niet. Het gaat uit. En als justin weer thuis is gaat hij onder haar raam staan en begint een liedje te zingen waar hij in uitlegt wat er is gebeurd. Het meisje vind het allemaal erg lief.

3: The life of a model is hard. Een meisje, uitgehongerd, maar wordt wel voor elke show gevraagd. Op de catwalk, vlak voor de neus van Justin en zijn hele crew, valt ze flauw, van het podium af. Gebroken arm, gebroken been, en ondergewicht. Naar het ziekenhuis, en ja, Justin gaat mee.

4: Het meisje is op een feest,maar ze vindt er niet veel aan dus gaat ze snel weg.Het is al donker buiten en ze moet door een steeg om naar huis te kunnen maar daar staat een groepje jongens die gezocht wordt door de politie,wegens aanrandingen moorten en drug deal.Ze heeft het niet in de gaten en loopt er maar gewoon heen.Ze word dus lastig gevallen door die jongens en ze begint keihard te gillen.Justin loopt daar ergens en hoort haar.Hij rendt er snel heen ......

5: Een meisje en Justin waren vroeger beste vrienden, Justin moest op tour en ze hadden beloofd contact te houden, maar hoe meer contact Justin met haar hield. Hoe meer Justin haar miste, dus hij verbrook het contact, het meisje is eens in het park ze zingt en heeft een cap op. Ze wilt niet herkend worden. Justin komt terug van zijn tour en gaat zijn buurt rond, ook gaat hij naar het park. Hij hoort het meisje zingen, het meisje speelt ook gitaar. Justin wil weten wie ze is, maar ze geeft daar geen antwoord op. Justin merkt op een gegeven moment dat het het meisje is. En zo komt hij er achter, het meisje wil eerst niets meer te maken hebben met Justin, maar toch vergeeft ze hem en worden ze weer beste vrienden. En misschien zelfs meer...

6: Een meisje heeft een suikerverslaving (of haar vader/moeder/dierbaar iemand is overleden en daar heeft ze veel verdriet van en daardoor is ze gaan eten en is hierdoor dik), ze word gepest op school en als ze op een dag op school weer gepest word, is het voor haar teveel geworden, na school gaat ze naar het treinstation en laat ze naar nou net tegen Justin Bieber aanlopen.

7: Justin is een van de populairste jongens van school.. Voor een weddenschap met een van zijn vrienden moet hij een onpopulair meisje mee uit vragen. Wat hij niet weet is dat dat meisje al heel lang verliefd is op Justin. Justin wordt ook verliefd op het meisje maar wat als zijn vrienden verklappen dat het voor een
weddenschap was.

8: De moeder van justin wil een klein meisje adopteren. De dag dat de moeder het meisje adopteerd is justin er niet. Als justin thuis komt denkt hij alleen een klein meisje te zien. Als hij binnenkomt ziet hij ook een klein meisje vann 5, maar.. het meisje had een zus van 17. de moeder van jb kon het niet over haar hart verkrijgen om de zusjes te scheiden en had het 17 jarige meisje ook geadopteerd. Het 17 jarige meisje word op de school van justin al snel populair door haar uiterlijk en er ontstaat eeen probleem. Een vriend uit het vriendengroepje van justin krijgt een weddeschap om het met het meisje te krijgen. Maar.. justin word verliefd

9: Justin & naamloosmeisje waren toen ze een jaar of 6 waren heel goed bevriend. Toen verhuisde het meisje en het contact verwaarloosde. 10 jaar daarna denken ze nog steeds aan elkaar, maar hebben helemaal geen contact meer doordat Justin van email moest veranderen & moest verhuizen. Doordat Justin haar ineens echt begint te missen, merken zijn Crew dat & gaan op zoek naar het meisje. Bij een optreden in NL van Justin, komt het meisje als zijn OLLG op het podium. & dan pampam!

10: Justin en het meisje waren vroeger beste vrienden, Justin verhuisde naar Amerika en hij hield bijna geen contact met het meisje. het meisje woont gewoon nog in Canada. Op een dag gaan haar ouders d00d aan een ongeluk. Het meisje is enigst kind. Ze werd eerst in een weeshuis geplaatst, en Pattie wil haar adopteren. Pattie herkende het meisje niet, het meisje mag mee met Pattie na een heleboel papieren te hebben ondertekend. Als dat meisje daar aankomt bij het huis en Justin herkende haar ook niet. Het meisje herkende ze vaag. Het meisje krijgt steeds meer herinneringen op en heeft door dat Justin 10 jaar geleden haar beste vriend was. Het meisje durgt het eerst niet te vertellen, maar uiteindelijk kan ze er niet meer tegen om het geheim te houden en verteld ze het.....

11: Meisje ontmoet Justin in een pretpark. Justin duwt haar een briefje met zijn mobiele nummer in haar hand. Het meisje belt Justin, en spreken ze af. Ze spreken vaker af. Als Justin weer met het meisje af wilt spreken, zegt ze af. Het meisje word mishandeld. [daar bedoel ik mee: verkrâcht, etc.] Haar stiefbroer doet dat bij haar. Meisje word het huis uitgezet door haar moeder en haar nieuwe vriend. Ze rent zonder spullen, alleen haar iPhone, naar Justin. Justin is net aan het chillen met Chaz, Ryan, Christian. Meisje valt huilend in zijn armen, en trekt bij hem in. Ze krijgen wat samen en krijgen een kindje. Opeens begint Justin raar te doen en word verliefd op een ander. Meisje is natuurlijk verdrietig maar Justin geeft niets toe. Hij kan opeens nooit afspreken en neemt het kindje heel erg vaak mee. Dan een paar maanden later krijgen meisje & Justin weer een kindje (:$) Justin doet weer zo raar, meisje merkt het, wat gebeurt er als meisje er achter komt dat justin de baby's vaak mee neemt naar het andere meisje?


het meisje is nie zo een fan maar ze had een weddenschap gedaan met haar vriendin om in te schrijve voor next to you (de vriendin is ook nie zo'n fan) en het meisje dus word daar dan uit gekoze en op het einde moeten zekussen en dan voelen ze iets vvoor elkaar ofzo, ze worde goeie vriende maar dan stelletje :d



Reactie plaatsen

Om te kunnen reageren op een blog moet je niveau minimaal Internationale ster zijn. Lees hier hoe je meer fans verdient.