Je hebt nog niet gereageerd op het forum.

Hier komen de laatste 3 forum topics te staan
waarop je hebt gereageerd.
+ voeg shout toe
Cool.dus.niet
Ik geef random sets weg, want vp bday!
0 | 0 | 0 | 0
0%
Welkom bij Virtual Popstar!

Nog geen lid? Klik hier om een gratis account aan te maken en ik leg je uit hoe jij je eerste fans en popdollars verdient.
> Sluiten
Helper
11 van de 24 sterren behaald.
Profiel
Erudite
avatar

Blog

Hieronder vind je de laatst geplaatste blogs van deze speler. Je kunt op de blog pagina reacties plaatsen.
TitelReactiesDatum
Storylines029-07-2017 16:54

 MeldenStorylines
Graag eerst mailen voordat je de storylines pakt!
Sommige van series, sommige zelf verzonnen en sommige heb ik van anderen met toestemming, (creds gegeven!)

Fantasy
//
In 2002 valt door onbekende oorzaak alle elektriciteit op aarde uit. Centrales stoppen met werken, en ook accu’s zoals die van auto’s en vliegtuigen begeven het. Nieuwe stroom opwekken blijkt ook niet mogelijk. Al snel vervalt de westerse wereld in barbarisme; overheden vallen om, steden worden verlaten, en nieuwe milities nemen de macht over. 15 jaar later, (2017), heeft de resterende, overlevende bevolking zich noodgedwongen aan moeten passen aan een leven zonder elektriciteit. Ze gebruiken handwapens, maar ook vuurwapens met munitie, natuurlijk zijn deze veel waard want uiteindelijk is hun munitie ook op en is er geen productie voor nieuwe. Terwijl de oorlog woedt, zijn er enkele mensen met een medaillon waarin een USB-stick verborgen zit waarop mogelijk informatie staat over wat er nu echt gebeurd is 15 jaar geleden, en hoe het mogelijk teruggedraaid kan worden. Nu snap je wel dat deze gewild en zeldzaam zijn, en dat dit eigenlijk centraal staat in de oorlog. 
Overleven deze mensen?  Staan zij hun medaillon af? Zullen ze er ooit achter komen wat er nou echt is gebeurd?
//

Reactie plaatsen

Om te kunnen reageren op een blog moet je niveau minimaal Internationale ster zijn. Lees hier hoe je meer fans verdient.