Je hebt nog niet gereageerd op het forum.

Hier komen de laatste 3 forum topics te staan
waarop je hebt gereageerd.
+ voeg shout toe
Cool.dus.niet
Ik geef random sets weg, want vp bday!
0 | 0 | 0 | 0
0%
Welkom bij Virtual Popstar!

Nog geen lid? Klik hier om een gratis account aan te maken en ik leg je uit hoe jij je eerste fans en popdollars verdient.
> Sluiten
Helper
16 van de 24 sterren behaald.
Profiel
Melisssa
avatar

Blog

Hieronder vind je de laatst geplaatste blogs van deze speler. Je kunt op de blog pagina reacties plaatsen.
TitelReactiesDatum
feelings115-11-2017 20:19

 Meldenfeelings
ik schrijf dit omdat ik het even van mezelf af wil schrijven omdat k de laatste tijd me echt heel erg kut voel en ik geen zeikerd wil zijn op t forum, want zo zien volgensmij best wel wat mensen mij al haha. maar lets start off bij t begin, op de basisschool ben ik vrij heftig gepest dat t zelfs in groep 6 zo ver ging dat 2 jongens mij in de winter, in een sloot wilden duwen en mij wilden verwonden etc. en het ging ook wel verder ens. daarnaast werd ik zo onzeker van mezelf, omdat mij altijd door de leraren was verteld dat t mijn fout was, dat ik mijzelf moest veranderen etc. doordat deze dingen zo vaak tegen mij zijn gezegd (vanaf groep 3 t/m 6 en toen in groep 8 weer, maar daar kom k later op) heb ik uiteindelijk in groep 6 aan zelfmoord etc gedacht, de mensen die mij op gSm hadden hebben wss wel de topics gezien die k aangemaakt heb omdat ik echt op het punt zat om mezelf dingen aan te doen, iedereen die dit leest en mij heeft geholpen echt heel erg bedankt door bij te dragen dat ik hier nog rondloop😘. na groep 6 was het ook wel een beetje teveel voor mij geworden en heb ik met mijn ouders besloten om naar een andere basisschool te gaan, groep 7 was echt een top jaar totdat 10 juni 2014 een jongen uit mijn klas verongelukte bij het kruispunt achter mijn huis, like als ik er nu aan terug denk barst ik weer in tranen uit.. in groep 8 werd ik weer gepest en kreeg ik nog wat andere tegenslagen te verwerken. toen ik eindelijk naar de middelbare school mocht vielen mijn cijfers echt heel erg tegen en kreeg ik uiteindelijk naar het einde van het schooljaar stress-/angstaanvallen waarbij ik die zelfs kreeg op een schoolfeest en het mentaal even een weekje echt legit niet meer aan kon dat ik thuis gehouden moest worden door mijn ouders. idk wat het is met dat mensen mij pesten maar in de 2e werd ik weer gepest dat kwam omdat ik van mavo/havo terug gezakt was naar kader en echt hele goede cijfers haalde, maar ik heb mezelf er doorheen gesleept en ben ik weer naar een andere school gegaan en alles ging goed tot ik ongeveer 2 maanden geleden weer last heb gekregen van mijn stress-/angstaanvallen/anxiety attacks en ja kvoel me de laatste tijd echt weer kut uit het niets meh.

Reactie plaatsen

Om te kunnen reageren op een blog moet je niveau minimaal Internationale ster zijn. Lees hier hoe je meer fans verdient.
Melden | Citeer
Melisssa schreef op 15-11 20:43:
Melisssa schreef:
oja ik heb ook bij een kinderpyscholoog gelopen, forgotten to put in sawryy