Je hebt nog niet gereageerd op het forum.

Hier komen de laatste 3 forum topics te staan
waarop je hebt gereageerd.
+ voeg shout toe
Cool.dus.niet
Ik geef random sets weg, want vp bday!
0 | 0 | 0 | 0
0%
Welkom bij Virtual Popstar!

Nog geen lid? Klik hier om een gratis account aan te maken en ik leg je uit hoe jij je eerste fans en popdollars verdient.
> Sluiten
Helper
12 van de 24 sterren behaald.
Profiel
Erpeegee
avatar

Blog

Hieronder vind je de laatst geplaatste blogs van deze speler. Je kunt op de blog pagina reacties plaatsen.
TitelReactiesDatum
ORPG vl's022-01-2018 12:46

 MeldenORPG vl's
♣ ORPG Verhaallijntjes ♣ Last update: 22-01-2018 ♣


Reallife

1) Een zakenman heeft bijna alles wat hij wilt hebben. Maar om algemeen CEO te worden moet hij van de huidige CEO, zijn grootvader, trouwen met een bepaalde vrouw. Deze vrouw is arm, leeft in schulden en ondersteund haar gehele familie met haar kleine beetje inkomen en werkt voor zijn bedrijf. Maar als ze met hem trouwt, zijn al haar schulden weg en hoeft ze zich geen zorgen meer te maken over haar familie. Hoe gaat dit huwelijk stand houden?

2) Een meisje woont al een jaar op haarzelf, en krijgt plots een nieuwe buurman. Maar die buurman is niemand minder dan een klasgenoot van haar! En ze haat hem, omdat hij ontzettend populair is bij de meisjes, maar ze altijd afwijst. Vervolgens gebeuren er dingen waardoor de twee genoodzaakt zijn in één appartement te wonen. Samen.

3) Hij is geliefd bij de meiden, geweldig in sport en heeft daarbij altijd goede cijfers. Zij wilt niets met hem te maken hebben, en zeker niet omdat hij een jaar jonger als haar is. Maar wat hij aansluit bij een sportclub waar zij de leiding heeft?

4) Een jonge vrouw is een getalenteerde werkster die hard werkt, maar haar echte droom is om te trouwen en een huisvrouw te worden. Dit lijkt allemaal op rolletjes te gaan, tot haar voormalige vriend hun relatie na 8 jaar beëindigd. Dan ontmoet ze een andere man, met een grote baan. Hij heeft allerlei dingen bereikt in het leven, is knap, en gedraagt zich als een ware gentleman. Maar hij is zwaar tegen trouwen. Is het mogelijk dat de twee met elkaar om kunnen gaan?

5) Voor 10 jaar lang heeft een meisje er alles aan gedaan om dicht bij haar jeugdliefde te komen. Ze volgde heb zelf naar dezelfde school, ging naar dezelfde activiteiten en veranderde zelfs haar persoonlijkheid voor hem. Maar op een school waar twee afdelingen zijn (de gewone afdeling, en de speciale afdeling voor rijkere studenten), komt het meisje een problemenmaker tegen op de speciale afdeling. Hij pest haar even, en onthult haar ware persoonlijkheid: Ze heeft een grote mond en is gewelddadig. Helaas voor haar heeft de jongeman nu interesse in haar, en beloofd haar geheim te houden als ze vrienden met hem wordt.

Fantasy

Under construction :o



Verdere interesses:
- The Vampire Diaries
- Riverdale
- The Hunger Games
- The Mortal Instruments
- Throne of Glass
- Reign



Reactie plaatsen

Om te kunnen reageren op een blog moet je niveau minimaal Internationale ster zijn. Lees hier hoe je meer fans verdient.