Je hebt nog niet gereageerd op het forum.

Hier komen de laatste 3 forum topics te staan
waarop je hebt gereageerd.
+ voeg shout toe
Cool.dus.niet
Ik geef random sets weg, want vp bday!
0 | 0 | 0 | 0
0%
Welkom bij Virtual Popstar!

Nog geen lid? Klik hier om een gratis account aan te maken en ik leg je uit hoe jij je eerste fans en popdollars verdient.
> Sluiten
Helper
12 van de 24 sterren behaald.
Profiel
Bubblegirl12
avatar

Blog

Hieronder vind je de laatst geplaatste blogs van deze speler. Je kunt op de blog pagina reacties plaatsen.
TitelReactiesDatum
~Items~222-07-2018 10:45

 Melden~Items~
Hey iedereen,
Ik had vandaag gewoon heel veel zin om weer eens te starten met bloggen. Ik heb dit namelijk 1 jaar geleden ofzo heel veel gedaan maar realiseerde al snel dat mijn lay-outs heel slecht waren. En dat ik veel spelling en grammatica fouten in mijn stukken tekst had zitten. Ik ben er toen mee gestopt en heb later al deze blogs ook nog eens verwijderd omdat ze toch niet leuk waren. Dit keer wil ik dus weer beginnen maar dan zonder lay-outs en blends maar gewoon tekst en plaatjes. Zoals looks die ik heb gemaakt voor mijzelf en voor anderen. Dit keer ga ik een blog maken over mijn favoriete item uit elke categorie in mijn gaderobe.

Items:
Kapsel: {option}Dit is mijn favoriete kapsel. Ik vind het een heel mooi ontwerp en daarom is het dus ook mijn favoriete item. Ik had het alleen leuk gevonden als het item in andere kleuren was gemaakt zoals zwart. Maar deze kleur maakt het wel heel mooi
Pet/Hoed: {option}  Deze hoed vind ik echt geweldig hij komt ook nog eens uit mijn favoriete set gemaakt door ratskeleton. Ik heb deze hoed ooit van vp'er gekregen en was/ben er zo blij mee!
Top: {option} Dit item komt gewoon uit de winkel. Maar ik vind het gewoon een heel leuk shirt dat makkelijk te combineren is. Dit topje gebruik ook het meest omdat het gewoon heel erg goed in mijn stijl past!

Vest: {option}Toen ik dit vest voorbij zag komen moest ik het gewoon hebben. Helaas verkocht niemand hem op dat moment dus heb ik even gewacht. Maar toen stond het opeens in de marktplaza toen ik het zag heb ik niet eens naar de prijs gekeken maar heb ik hem gewoon meteen gekocht!

Jurk Kort: {option}Na deze jurk ben ik echt heel lang op zoek geweest toen ik deze jurk zag wist ik gewoon dat ik hem moest hebben en na letterlijk een jaar zoeken vond ik hem voor een goede prijs en heb hem meteen gekocht.

Jurk Lang: {option}Ook deze jurk vond ik meteen heel mooi. Ik heb hem dus ook meteen gekocht toen ik de kans kreeg.

Broek: {option} Als ik een broek in een van mijn looks gebruik, dan gebruik ik deze. Ik vond het een hele mooie broek die overal bij past en hij past ook echt super in mijn stijl.

Legging: {option}Ik vond deze sokken gewoon heel leuk en ze pasten ook heel goed bij een look die ik op dat moment aan het maken was.

Rok: {option}De laatste tijd ben ik een beetje op zoek gegaan naar leuke rokken die binnen mijn stijl passen en al snel kwam ik op deze rok uit ik besloot deze maar gewoon meteen te kopen omdat ik hem zo mooi vind. Ik vind het wel een moeilijk item om te combineren maar het resultaat geeft wek een hele coole look.

Schoenen:  Ik vind deze schoenen gewoon zo leuk omdat ze zo basic zijn en bijna bij elke look passen. Ik zag ze ooit gewoon in de mp staan en heb ze toen gewoon gekocht.

De categorie accessoires laat ik voor wat het is heb daar niet echt favoriete in ik ben gek op al die items die ik in die categorieën heb!

Bedankt voor het lezen van mijn blog!

Reactie plaatsen

Om te kunnen reageren op een blog moet je niveau minimaal Internationale ster zijn. Lees hier hoe je meer fans verdient.
Melden | Citeer
Bubblegirl12 schreef op 23-07 12:19:
Bubblegirl12 schreef:
FireFlower schreef:
Er zitten echt super leuke dingen bij! Leuke blog (:

thx
Melden | Citeer
Anoniem schreef op 22-07 20:37:
FireFlower schreef:
Er zitten echt super leuke dingen bij! Leuke blog (: