Je hebt nog niet gereageerd op het forum.

Hier komen de laatste 3 forum topics te staan
waarop je hebt gereageerd.
+ voeg shout toe
Cool.dus.niet
Ik geef random sets weg, want vp bday!
0 | 0 | 0 | 0
0%
Welkom bij Virtual Popstar!

Nog geen lid? Klik hier om een gratis account aan te maken en ik leg je uit hoe jij je eerste fans en popdollars verdient.
> Sluiten
Helper
15 van de 24 sterren behaald.
Profiel
Capitaine
avatar

Blog

Hieronder vind je de laatst geplaatste blogs van deze speler. Je kunt op de blog pagina reacties plaatsen.
TitelReactiesDatum
Bucky Barnes genderswap!027-04-2020 02:58
Help, aquaplaning!003-02-2020 00:31
Dat was mij m'n avondje wel1301-06-2017 01:00

 MeldenHelp, aquaplaning!
De afgelopen dagen regent het weer als een malle in ons koude kikkerlandje. De winter lijkt nu dan toch echt voorbij te zijn, maar kijk er niet van op als er in maart ineens weer sneeuw ligt! We hebben tenslotte zelfs een keer een Elfstedentocht in maart gehad!

Zowel sneeuw als water brengen gevaren op de weg met zich mee. Als jullie van plan zijn deze dagen te rijden met de auto, heb je natuurlijk een kans dat je even een mooi slipje maakt door de regen, en wie weet in maart ineens door de sneeuw! Ik heb een slipcursus gedaan en ik dacht laat ik mijn slipkennis even met jullie delen, zo voelen jullie je misschien ook veiliger op de weg!

Heel belangrijk is dat zodra je in een slip raakt, je zo rustig mogelijk blijft. Gooi niet in één keer je stuur om en probeer zo min mogelijk te remmen, het liefst zelfs niet. Banden zijn namelijk zo gemaakt dat ze maar één ding tegelijk kunnen, dus als jij heel hard gaat remmen dan kan je jezelf niet meer in de goede richting sturen. Om daar op verder te gaan: kijk áltijd naar de richting waar je naartoe wilt!! Vaak zie je auto's die tegen een boom zijn geknald of in de vangrail terecht zijn gekomen, en dat komt meestal omdat de bestuurder dan zó gefocust was op het ontwijken van deze obstakels dat hij of zij ook alleen naar deze obstakels heeft gekeken. Zorg dus altijd dat je richting de weg kijkt, zodat je automatisch in deze richting stuurt.

Voel je dat je toch door slipt en begint te tollen? Dan is het belangrijk om wél te remmen, in die situatie wil je namelijk zo snel mogelijk je auto tot stilstand brengen.


Ik hoop dat jullie hier wat aan zullen hebben mocht je ooit in een slip terecht komen! 


Reactie plaatsen

Om te kunnen reageren op een blog moet je niveau minimaal Internationale ster zijn. Lees hier hoe je meer fans verdient.