Je hebt nog niet gereageerd op het forum.

Hier komen de laatste 3 forum topics te staan
waarop je hebt gereageerd.
+ voeg shout toe
Cool.dus.niet
Ik geef random sets weg, want vp bday!
0 | 0 | 0 | 0
0%
Welkom bij Virtual Popstar!

Nog geen lid? Klik hier om een gratis account aan te maken en ik leg je uit hoe jij je eerste fans en popdollars verdient.
> Sluiten
Helper
11 van de 24 sterren behaald.
Profiel
Capitaine
avatar

Blog

Hieronder vind je de laatst geplaatste blogs van deze speler. Je kunt op de blog pagina reacties plaatsen.
TitelReactiesDatum
Bucky Barnes genderswap!027-04-2020 02:58
Help, aquaplaning!003-02-2020 00:31
Dat was mij m'n avondje wel1301-06-2017 01:00

 MeldenBucky Barnes genderswap!
Om optimaal gebruik te maken van mijn free Adobe trial heb ik besloten om iets te doen wat ik nog nooit eerder heb gedaan: een genderswap! 

Ik heb ervoor gekozen om Bucky Barnes, aka the Winter Soldier aka the hottest man in the MCU, als vrouw te bewerken. Mijn andere favoriete MCU personage is Black Widow en daarom heb ik ervoor gekozen om haar in een vrouwelijke Winter Soldier te veranderen. 

Ik heb eerst het hele lichaam van Bucky bewerkt met Liquify. Hiermee kan je delen van het lichaam uitrekken of indrukken. Ik heb het eerst in grote lijnen gedaan en daarna in detail verder uitgewerkt zodat het er zo realistisch mogelijk uit bleef zien. 



Vervolgens heb ik het gezicht van ScarJo op die van Sebastian Stan geplakt. Ik heb al het overbodige weggegumd en ben daarna opzoek gegaan naar een kapsel dat bij het gezicht van ScarJo zou passen. Dit was lastig aangezien ze in de originele foto een pony heeft en ik dus een kapsel met een pony nodig had. Eerst wilde ik bij het rode haar van Black Widow blijven, maar dit bleek toch wat te lastig voor mij te zijn. Hierom besloot ik een bruine pony te zoeken en deze vervolgens qua kleur aan te passen aan Bucky's haar. 



Hierna heb ik het gezicht van ScarJo bewerkt omdat er in de foto van Bucky meer contrast en schaduwen zat. Vervolgens heb ik nog schaduwen van de pony toegevoegd en extra highlights en schaduwen bij het haar gedaan. Vervolgens heb ik een achtergrond gekozen en deze aangepast aan de kleuren en belichting van de foto van Bucky. Als finishing touches heb ik nog wat extra haartjes getekend en sommige stukken nog wat meer contrast en minder saturation gegeven. 



En dit is het eindresultaat geworden!








Bedankt voor het lezen en laat me weten wat jullie ervan vinden! ♡

Reactie plaatsen

Om te kunnen reageren op een blog moet je niveau minimaal Internationale ster zijn. Lees hier hoe je meer fans verdient.