Je hebt nog niet gereageerd op het forum.

Hier komen de laatste 3 forum topics te staan
waarop je hebt gereageerd.
+ voeg shout toe
Cool.dus.niet
Ik geef random sets weg, want vp bday!
0 | 0 | 0 | 0
0%
Welkom bij Virtual Popstar!

Nog geen lid? Klik hier om een gratis account aan te maken en ik leg je uit hoe jij je eerste fans en popdollars verdient.
> Sluiten
Helper
11 van de 24 sterren behaald.
Profiel
Tim
avatar

Blog

Hieronder vind je de laatst geplaatste blogs van deze speler. Je kunt op de blog pagina reacties plaatsen.
TitelReactiesDatum
RPDR Rucap AS5 E4927-06-2020 12:43
RPDR Rucap AS5 E3027-06-2020 12:25
RPDR Rucap AS5 E2520-06-2020 01:10
RPDR Rucap AS5 E1612-06-2020 19:36
Tims Games926-01-2020 14:31

 MeldenRPDR Rucap AS5 E2
{option}


RuPaul's Drag Race Rucap All Stars 5 Episode 2


Links

https://www.brokensilenze.net/2020/06/13/rupauls-drag-race-all-stars-season-5-episode-2-im-in-love/
https://www1.swatchseries.to/episode/rupauls_all_stars_drag_race_s5_e2.html
https://www3.watchserieshd.tv/series/rupauls-all-stars-drag-race-season-5-episode-2


Afgelopen week
Vorige week zagen we hoe de tien queens hun eigen talent lieten zien op de mainstage. India won de challenge en moest lip syncen tegen Yvie. Yvie won, wat betekende dat de stem van alle safe-queens telde. Iedereen behalve Jujubee stemde op Derrick, wat betekende dat zij als 10e was geëindigd.


TOPs
Category is: Love  Love The Skin You're In

{option}
Ik vond Alexis haar girl group stukje echt super memorabel en echt leuk. Daarnaast vind ik deze look echt mooi. Iedereen heeft wel een mooie look, maar deze vind ik toch wat meer 'All Stars'. Jujubee was echt een kandidaat voor mijn top, maar haar look verpestte dat.

{option}
Yup, sue me. Haar muziek stukje vond ik ook super memorabel, want ze speelde echt heel erg met het ritme en het klonk gewoon mooi? Haar bretels waren wel te groot, maar ik vond haar nog steeds goed genoeg voor mijn persoonlijke top. Daarnaast vind ik het heel erg conceptueel en ben ik wel heel erg verrast over haar look.

{option}
Veruit de sterkste girl group performance en veruit de beste look van de week. Do we really need to say more? Here, take the crown already.



Track-record
Hier kijken we hoe de queens het hele seizoen hebben gedaan en vergelijken we hun prestaties.

Scoresysteem
WIN = 6 punten
HIGH = 5 punten
SAFE = 4 punten
LOW = 3 punten
BTM = 2 punten
ELIM = 1 punt
Ik bereken de scores vanuit de plaatsing op de fandom-page van wikia.

Score-update
Shea: 10 punten
Alexis: 9 punten
Cracker: 9 punten
Blair: 9 punten
Jujubee: 9 punten
India: 8 punten
Mariah: 6 punten
Mayhem: 6 punten
Heel veel mensen met 9 punten, maar ik denk dat hier al een beetje het beginnetje is van de maatstaf. Shea begint een voorsprong te nemen en ik denk eerlijk gezegd dat ze het hele seizoen als frontrunner zal blijven.
Echter kunnen we ook zien dat Mariah en Mayhem in deze twee afleveringen hebben ondergepresteerd. Alhoewel Mariah high had moeten zijn in aflevering 1, tellen we het volgens hun officiële posities.
Aan de hand van deze puntentelling verwacht ik dat Mariah en Mayhem de komende paar afleveringen zullen afvallen.


Voorspelling
Volgende aflevering is de ruimtelijke design challenge. Dit is slechts één keer eerder gedaan in All Stars 4, dus ik kan het niet baseren op eerdere performances. Wel kan ik mijn voorspelling baseren op de persoonlijkheid Ik verdeel iedereen onder 'hoog', 'midden' en 'laag'. Dit is hoe ik denk dat die persoon zal plaatsen in de aflevering.

Hoog
Jujubee, Alexis, Cracker
Jujubee heeft echt een hoge iconic-factor, zij is hartstikke creatief en ik denk dat ze echt zal opvallen.
Alexis is sowieso al heel memorabel en heel erg op de voorgrond, dus ik denk ook dat zij zal opvallen. Daarnaast is zij ook altijd heel high-energy.
Cracker denk ik omdat zij echt een comedy queen is en ik denk dat dit een beetje haar rudemption episode gaat worden. Ik denk dat ze de leiding gaat nemen in haar groep, waardoor haar villain-edit wel echt versterkt wordt, dus qua storyline denk ik ook dat dit zo'n moment zal worden.

Midden
Shea, Blair
Shea, omdat ze in dit soort challenges denk ik niet zoveel persoonlijkheid heeft als de rest. Shea is als persoonlijkheid best stil, maar die silent assassin. Hoewel ik om die reden echt van haar houd, denk ik niet dat dit haar challenge zal zijn. Ze zal echter ook niet in de bottom komen denk ik, want ze zal sowieso wel serven, maar niet als één van de besten.
Blair heeft denk ik ook te weinig persoonlijkheid voor deze opdracht. Zij zal misschien eerder gaan voor een Club 96 reboot, die niet echt zal thriven, maar ook niet zal floppen.

Laag
Mayhem, Indiah, Mariah
Mayhem denk ik, omdat zij echt weinig persoonlijkheid heeft, zij zal denk ik wéér gaan voor die oog-meme die ze heeft, of iets in die trant. Ik denk dat zij wel echt een meh gaat zijn hier.
Indiah heeft ook echt weinig persoonlijkheid en zij gaat denk ik heel erg try-hard overkomen dat het gewoon niet meer goed overkomt en te geforceerd.
Mariah heeft echt nul persoonlijkheid voor mijn gevoel, dus zij zal heel erg naar de achtergrond verdwijnen in deze opdracht.

Jouw mening
Wat vind jij mijn TOPs? Ben je het eens met de voorspelling van het scorebord en wat is jouw voorspelling van volgende week? Laat het weten in de comments! Vergeet ook niet te abonneren voor de blog, zodat je altijd een melding zal krijgen als een nieuwe Rucap online komt. Abonneren doe je door hier te klikken: KLIK.
Tot volgende week 

Reactie plaatsen

Om te kunnen reageren op een blog moet je niveau minimaal Internationale ster zijn. Lees hier hoe je meer fans verdient.
Melden | Citeer
Tim schreef op 21-06 12:20:
Tim schreef:
Yvie schreef:
Tim schreef:
Yvie schreef:
Ik vergeet oprecht steeds dat deze club in de bottom stond. Ik kan het me zo niet meer voorstellen dat dit de slechtste was.
Nee kinda same haha, het was in ieder geval memorabel
Daarom, dus ik vind de judging in deze afleveringen altijd zo subjectief
Melden | Citeer
Anoniem schreef op 20-06 18:04:
Daijen schreef:
Ik ben heleemaal bij!!! Zelfs  E3 
Melden | Citeer
Anoniem schreef op 20-06 12:30:
Yvie schreef:
Tim schreef:
Yvie schreef:
Ik vergeet oprecht steeds dat deze club in de bottom stond. Ik kan het me zo niet meer voorstellen dat dit de slechtste was.
Nee kinda same haha, het was in ieder geval memorabel
Melden | Citeer
Tim schreef op 20-06 11:09:
Tim schreef:
Yvie schreef:
Ik vergeet oprecht steeds dat deze club in de bottom stond. Ik kan het me zo niet meer voorstellen dat dit de slechtste was.
Melden | Citeer
Anoniem schreef op 20-06 02:12:
Yvie schreef: