Je hebt nog niet gereageerd op het forum.

Hier komen de laatste 3 forum topics te staan
waarop je hebt gereageerd.
+ voeg shout toe
Cool.dus.niet
Ik geef random sets weg, want vp bday!
0 | 0 | 0 | 0
0%
Welkom bij Virtual Popstar!

Nog geen lid? Klik hier om een gratis account aan te maken en ik leg je uit hoe jij je eerste fans en popdollars verdient.
> Sluiten
Helper
21 van de 24 sterren behaald.
Profiel
Anubislover
avatar

Blog

Hieronder vind je de laatst geplaatste blogs van deze speler. Je kunt op de blog pagina reacties plaatsen.
TitelReactiesDatum
een geweldig verhaal011-04-2013 00:32

 Meldeneen geweldig verhaal
dit moet je echt hebben gelezen!!
http://declubvandeoudewilgo.wix.com/anubisdevijfendeclub

seizoen 1: 
nienke, fabian, amber, appie, jeroen, noa, joyce, patricia, mick, sofie, danny, ... zijn allemaal uitgenodigd voor een school rëunie. Van swieten stond erop dat iedereen naar het "feest" kwam. maar daar aangekomen blijkt dat noa en jeroen nooit kwamen opdagen. na de rëunie gingen amber, appie, fabian en nienke naar het huis anubis. waar ze erachter komen dat victor niet meer in het huis woont. ze maken kennis met de nieuwe bewoners en komen er allemaal samen achter dat samenwerken de enige oplossing is om de donkere druiden te verslaan en noa en jeroen te redden. 

later in het verhaal wordt duidelijk dat er hechte vriendschappen zullen ontstaan. als ze ontsnapt zijn en dankzij sarah een plek hebben gevonden om te overnachten begint het echte avontuur. ze komen erachter dat victor samenwerkt met de druiden maar dat hij wel te vertrouwen is. wanneer sterre en nienke worden meegenomen schiet hij namelijk te hulp met risico dat ze corvuz of het huis iets zouden aandoen. sterre en nienke vertellen elk hun verhaal aan elkaar terwijl de andere hen proberen te redden. wanneer iedereen elkaar terug gevonden heeft en ook noa en jeroen gevonden zijn. wordt de vijf terug naar het huis gebracht en blijft de club als muizen in een val achter... 

seizoen 2:
In dit seizoen beginnen we 5 maanden na het eerste seizoen, er komen mysterieuze bezoekers waardoor het huis op zijn kop staat. Nadat er een sabotage in het spel zit die niet komt van de druïden, word de 5 geconfronteerd met Andy een man waar niemand iets vanaf weet! hij is er plots en verdwijnt weer even plots als hij kwam. ook staat het huis in lichterlaaie en brand het bijna helemaal af! een trieste bedoeling maar wat blijkt als iedereen op een onverklaarbare wijze in hun toekomst terrecht komt dat het huis er nog steeds staat zoals wij het allemaal kennen! Hoe dit mogelijk is lees je in seizoen 2!! 

http://www.youtube.com/watch?v=0LrGwZayetE&feature=player_embedded

z
eker lezen!! ;)
anubislover

Reactie plaatsen

Om te kunnen reageren op een blog moet je niveau minimaal Internationale ster zijn. Lees hier hoe je meer fans verdient.