Je hebt nog niet gereageerd op het forum.

Hier komen de laatste 3 forum topics te staan
waarop je hebt gereageerd.
+ voeg shout toe
Cool.dus.niet
Ik geef random sets weg, want vp bday!
0 | 0 | 0 | 0
0%
Welkom bij Virtual Popstar!

Nog geen lid? Klik hier om een gratis account aan te maken en ik leg je uit hoe jij je eerste fans en popdollars verdient.
> Sluiten
Helper
12 van de 24 sterren behaald.
Profiel
MagicalFairytale
avatar

Blog

Hieronder vind je de laatst geplaatste blogs van deze speler. Je kunt op de blog pagina reacties plaatsen.
TitelReactiesDatum
Verhaallijnen103-08-2013 12:41

 MeldenVerhaallijnen
Steel ze niet =D je kan het wel vragen, meestal mag het wel hoor maar dan moet je wel zeggen dat het mijn verhaallijn is xxx

Je bent de dochter van bekende ouders, iedereen herkent je, en je bent zelf ook model. Dus ook zeg maar beroemd. Op een dag word je gevraagd voor ‘Sterren dansen op het ijs.’ Je doet mee en bent meteen ook de jongste deelnemer. Als je gaat oefenen voor de 1e live schow’s ontmoet je je partner. Het is niemand minder dan Justin Bieber. Jullie kunnen goed met elkaar opschieten en komen zelfs in de finale te staan. Maar onder het oefenen kan Bieber soms niet zijn handen van je af houden, Omdat hij gevoelens voor je heeft.Eerst vind je het maar niks. Maar later vind je het stiekem toch wel leuk. Zullen ze iets met elkaar krijgen?

Meisje gaat naar de studio om een demo op te nemen bij Scooter. Justin moet die dag ook een liedje opnemen,maar dan na haar. Hij hoort het meisje zingen en opent voorzichtig de deur. Scooter stuurt hem gelijk weer weg,maar hij blijft nog even luisteren buiten de kamer. Als hij binnenkomt ziet hij haar nog weg gaan en hij wil natuurlijk alles weten,haar naam,adres dat soort dingen. Scooter laat niks los,maar Justin vind ergens een briefje met haar telefoonnummer en besluit haar te bellen

Justin en Chris zijn te gast bij een modeshow. Ze ontmoeten daar 2 meisjes. Knap, zoals ze willen. Justin en Chris stappen op hun af en praten wat. Na de show, willen ze elkaar beter leren kennen en gaan samen uit. Als Justin en Chris erachter komen dat ze hun leuk vinden. Willen ze dan een relatie. Na een tijdje gaat Justin op tour en vraagt Chris en de meisjes mee. Gaan ze mee? Krijgen ze een relatie. En hoe zit het met de meisjes hun carrière? 

Laten we beginnen bij het begin. Dit meisje zat ooit eens op ballet, waar je een geweldig dun lichaam voor moet hebben. Vaak wordt er erg gepusht in dit zware vak, en er wordt veel van je gevraagd. Hoe goed je ook bent, afvallen kan nooit kwaad. Voor bepaalde redenen moest ze stoppen, het kwam door gezondheidsproblemen en daarnaast verhuisden het meisje en haar familie naar een andere stad. Het meisje stopte misschien wel met ballet, maar er bleef toch nog wel wat hangen. Het feit dat ze altijd dun moest zijn, en niet veel mocht eten. Deze gedachte blijft nog altijd in haar achterhoofd zweven. Ze kreeg een vriend, waar ze alles – bijna alles – mee deelt. Ze zijn heel erg close en kunnen dan ook eerlijk zeggen dat ze het meest van elkaar houden van op de hele wereld. Alhoewel, het meisje verbergt het feit dat ze elke dag probeert af te vallen en nooit iets eet. Komt hij er ooit achter?

Er volgen er nog meer  ^-^

Reactie plaatsen

Om te kunnen reageren op een blog moet je niveau minimaal Internationale ster zijn. Lees hier hoe je meer fans verdient.
Melden | Citeer
Anoniem schreef op 23-01 12:12:
Cobyminaj schreef:
Waaaauw echt leuk!