Je hebt nog niet gereageerd op het forum.

Hier komen de laatste 3 forum topics te staan
waarop je hebt gereageerd.
+ voeg shout toe
Cool.dus.niet
Ik geef random sets weg, want vp bday!
0 | 0 | 0 | 0
0%
Welkom bij Virtual Popstar!

Nog geen lid? Klik hier om een gratis account aan te maken en ik leg je uit hoe jij je eerste fans en popdollars verdient.
> Sluiten
Helper
13 van de 24 sterren behaald.
Profiel
Lilly
avatar

Blog

Hieronder vind je de laatst geplaatste blogs van deze speler. Je kunt op de blog pagina reacties plaatsen.
TitelReactiesDatum
verhaal003-08-2013 20:38
blog ofzo1220-01-2013 12:43
Poll: goed of slecht
Om te kunnen reageren op een poll moet je niveau minimaal Internationale ster zijn. Lees hier hoe je meer fans verdient.

 Meldenverhaal
Ik keek geschrokken op , en keek langzaam naast me . Ik was bang en keek omhoog presies wat ik dacht een scherpschieter , ik dook weg en ik voelde een kogel langs mijn huid glijden , ik gaf automatisch een gil , het deed pijn , ik hoorde iemand naar me toe rennen ,. ik opende mijn ogen weer en zag tot reid bij me was , hij was dus toch naar mijn optreden gekomen 'h..hey ' zei ik zwakjes tegen hem , ik wou overeind komen . 'sst , blijf liggen meid ' fluisterde hij zacht . hij scheurde een stuk van zijn shirt af en drukte die op de wond . ik voelde mijn oogleden zwaar worden 'blijf alsjeblieft bij me ' fluisterde ik 'ik beloof tot ik bij je blijf jenessa ' hoorde ik hem nog net zeggen , en toen hoorde of zag ik niks meer ik was bewusteloos



( het is nog niet af en ik zeg er ook bij ik heb dislexie )

Reactie plaatsen

Om te kunnen reageren op een blog moet je niveau minimaal Internationale ster zijn. Lees hier hoe je meer fans verdient.