Je hebt nog niet gereageerd op het forum.

Hier komen de laatste 3 forum topics te staan
waarop je hebt gereageerd.
+ voeg shout toe
Cool.dus.niet
Ik geef random sets weg, want vp bday!
0 | 0 | 0 | 0
0%
Om mee te kunnen praten op het forum dien je ingelogd te zijn.

Klik hier om een gratis account aan te maken en ik leg je uit hoe jij je eerste fans en popdollars verdient.
> Sluiten
Helper
18 van de 24 sterren behaald.

Forum

Algemeen < Algemeen
iemand tips voor in de bediening?
Anoniem
Internationale ster



de nachtkroeg waar ik werk is omgebouwd tot een café en nu moet ik dus de bediening in.... HAHAHA

maar ben echt vet onhandig dus help wat moet ik doen
Rachelle13
Landelijke ster



Maak je geen zorgen over hoe je het dienblad draagt. Hoeft niet fancy te zijn zorg gewoon dat het naar de tafel komt en zorg dat het dienblad niet te zwaar is dan lijkt de kleine afstand naar het tafeltje opeens HEEL lang
Rachelle13
Landelijke ster



Rachelle13 schreef:
Maak je geen zorgen over hoe je het dienblad draagt. Hoeft niet fancy te zijn zorg gewoon dat het naar de tafel komt en zorg dat het dienblad niet te zwaar is dan lijkt de kleine afstand naar het tafeltje opeens HEEL lang
Daarbij kan je ook niet altijd het dienblad neerzetten als je wel bij de tafel staat. Dus vooral niet te zwaar maken beter om 2 keer te lopen meeste mensen hebben daar wel begrip voor
Anoniem
Princess of Pop



Dienblad niet te vol maken, vaker lopen als het nodig is.
Dienblad dragen op de hand waar je dat het prettigst vind ik vond het altijd prettig om op mijn linkerhand het dienblad te dragen en met rechts te pakken, ieder zijn eigen ding.
Oefenen met een dienblad met volle plastic bekers als je het lastig vind is minder breekbaar dan glas. 

Momenteel werkt de cafés die ik bezocht heb sinds het weer mag met trollies waar ze je drankje en eten op zetten en waar je het zelf vanaf dient te pakken, dit om die 1,5 meter afstand te bewaren. Weet niet hoe het in dat café geregeld is waar je werkt.
Squilia
Landelijke ster



Altijd lachen, altijd gastvrij zijn. Meedenken met de gast, de kaart goed uit je hoofd kennen. en goed je tafels in de gaten houden haha
Anoniem
Internationale ster



thanks!! bid voor me xx
Crush
Wereldberoemd



Niet bang zijn om fouten te maken! Gebeurt altijd wel in het begin, vooral veel vragen stellen als je die hebt en meekijken hoe anderen dingen doen, daar leer je ook weer van. Veel succes (en plezier) iig! :)
Anoniem
Popster



Ik merkte dit ook op bij mn kroeg dat de mensen van de bar niet echt horeca dingen gewend zijn. Het maakt niet uit om fouten te maken, blijven lachen en zet het dienblad desnoods eventjes op te tafel bij het wegzetten. Niet te veel zorgen maken!
Daynty
Internationale ster



En als er iets fout gaat of zo, gewoon zeggen dat je dit niet gewend bent/dat je nog aan het leren bent, de meeste mensen hebben daar wel begrip voor (:
Om te kunnen reageren op forum topics moet je niveau minimaal Internationale ster zijn. Lees hier hoe je meer fans verdient.
Automatisch vernieuwen: ingeschakeld